Sa njim nema šale: Ovaj znak je LJUBOMORAN KAO PAS, ali je toliko ŠARMANTAN da mu UVEK sve OPRAŠTATE!

Sa njim nema šale: Ovaj znak je LJUBOMORAN KAO PAS, ali je toliko ŠARMANTAN da mu UVEK sve OPRAŠTATE!

29 Septembra, 2017 Off By nika

Dok neki znakovi Zodijaka skoro pa ne znaju za ljubomoru, ima onih kojima je ona drugo ime, te prave nemile scene, a uz to su i prilično posesivni. Budući da uz ove osobine ume da ide i naglašen seksepil koji privlači suprotan pol, evo na šta da pripazite.

Ovan

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što se smatra za normalno, ali on tako pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi, pa su jednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi.

Bik

Umerena ljubomora obeležava ovaj znak, ali Bikovi ne vole kad su takvi jer im je to naporno. Oni žele stabilnu vezu u kojoj neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih, pa spadaju u kategoriju natprosečno ljubomornih osoba. Ipak, oni su jaki kad naiđu na iskušenje.

Blizanci

Nisu preterano ljubomorni jer i sami vole da koketiraju i da budu u centru pažnje. Njima tuđi pogledi ka partneru nisu razlog za ljubomoru, kao ni njegovo preterano druženje sa suprotnim polom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju da budu dosadni s pitanjima i komentarima.

Rak

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu, odmah iza Škorpije, a ona je sasvim sigurno najgora. Zahtevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju, zbog čega umeju da pomisle da su u lošoj vezi, iako možda nije tako.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3