RIBE-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

RIBE- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Ribe u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Ribe u horoskopu, pored raka, važe za najveće emotivce u zodijaku. Uvek pomažu drugima, sažaljivi su prema slabijima, trude se da ovaj svet učine boljim mestom. Imaju i onu drugu stranu kada su loši do te mere da ih ne možemo prepoznati. Obično su to trenuci kada su ribe faktički prinuđene da se ponašaju kao loši momci, tj ako ih neko napadne, ako su u bezizlaznoj situaciji i slično. Ribe su poznate po tome da često idu iz krajnjosti u krajnost.

 

Svet je uvek mnogo ružniji nego što ga zamišljaju, pa ribe često beže u sopstveni, izmišljeni svet, gde je sve kao u bajci, a zato važe i za velike sanjare. Takođe skoni su potiskivanju ružnih sećanja, koja traumatično utiču na njih.

Ribe često upadaju i u depresiju, lako ih je rastužiti. Za prijatelje će sve dati, njihove tajne čuvaju kao svoje…

 

Kako se slažu ribe i ovan

Ovan voli da bude glavni u vezi, a ribe su tip osobe koja će mu tu ulogu rado prepustiti. Jer kao što smo već rekli, ribama treba oslonac u životu i partner koji će da ih vodi.

Ovde imamo kombinaciju voda-vatra, a to retko kada uspeva. Iako će oboje biti zadovoljni svojom intimom, ovan će kasnije hteti da isproba neke druge stvari, a ribama se to baš i neće dopasti bez obzira koliko ga slepo slušale. Impulsivni ovan lako pobesni, a emotivnim ribama to ne odgovara. Sa njima treba nežnije postupati.

 

Kako se slažu ribe i bik

Evo jedne lepe kombinacije, posebno ako se radi o kombinaciji žena riba i muškarac bik. I bikovi su jake i stabilne osobe, koje se retko nerviraju, sve rade nežno i polako, baš onako kako ribe vole. Za razliku od ovnova, oni neće grubo postupati prema ribama ako upućuju neku kritiku na njihov račun.

Ribe su jako osetljive kada je seks u pitanju, pa ako bikovi budu dovoljno nežni i strpljivi prema njima, ova veza bi mogla uroditi plodom.

 

Kako se slažu ribe i blizanci

Blizanci su sanjari, baš kao i ribe. To im je jedna od retkih zajedničkih osobina. Veza može biti uspešna jedino ako su blizanci dovoljno emotivni za ribe i ako imaju dovoljno saosećanja.

Na žalost retko koji blizanac je dovoljno emotivan za ribe. Oni mogu biti često i bezobrazni i sarkastični prema ribama, što će ribe gurnuti u depresiju. Takođe ribe vole da su uz svog partnera non stop, a blizanac hoće određeno vreme samo za sebe, tako da ova veza teško da može da uspe u tim trenucima. Riba se lako zaljubi, a blizanca je mnogo teže zadržati u vezi. Ima tu još puno razlika: seks je mlak, ribe ne mogu da ga sustignu jer sve radi ubrzano a ribe presporo. Takođe blizanci nisu neko ko je stabilan u životu da bi za jednu ribu bio dobar partner.

 

Kako se slažu ribe i rak

Ribe i rak su odlična kombinacija. Za početak oba znaka su nežna i emotivna, lako se zaljubljuju, vole nežno vođenje ljubavi… Oba partnera su ravnopravna u vezi, daju jedno drugom slobode koliko im je potrebno i apsolutno u svemu se razumeju.

Potrebno je da budu malo jači kada ih stisnu problemi, jer životne nedaće često ugrožavaju ovu vezu. Oba partnera su suviše nežna i u teškim vremenima su suviše slabi, kako bi se oslanjali jedno na drugo.

 

Kako se slažu ribe i lav

Naizgled ovo je par koji može da uspe. Lav je lider, zaštitnik i sve ono što ribama treba. Ribe se lako zaljube, obasipaju partnera pažnjom i komplimentima, a to je upravo ono što lavu treba. Lav često može biti i ,,nestašan”, a ribe će često istolerisati nejgove izlete.

Međutim ovo je ipak kombinacija vatra i voda, a takve se ne preporučuju. Vatreni lav može lako da zapali skoro svaki zodijački znak u krevetu, ali ribe samo gase njegovu vatru. Tada će lav obično potražiti zadovoljstvo na drugoj strani. Naravno lav voli žurke, društvo i buran život, a ribe ne žele takvu vezu, već bi radije ostale kod kuće i uživale u miru i tišini.

 

Kako se slažu ribe i devica

Sasvim solidna kombinacija, a astrološki krugovi kažu da će obično biti uspešna ako to bude žena riba i muškarac devica. Devica će pristati na predlog za nežno vođenje ljubavi, što ribe najviše vole. Iako su suprotnih karaktera, ovde imamo slučaj gde se partneri dopunjuju svojim razlikama, tako da u ovom slučaju te suprotnosti ne smetaju.

Ribe i devica su kombinacija koja je gotovo bez ikakvih mana. Možda bi devica jedino mogla da smanji svoje

kritike.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2