Ribe poseduju sjajnu intuiciju, Vaga je najbolji DIPLOMATA, Strelac je NAJHRABRIJI, A Lav je…

Ribe poseduju sjajnu intuiciju, Vaga je najbolji DIPLOMATA, Strelac je NAJHRABRIJI, A Lav je…

15 Decembra, 2017 Off By nika

Čudna je ta snaga kod žena druže, prežive sve. Pobegnu od tebe daleko i misliš prošlo je sve. One se vrate. Vrate se jače, zrelije lepše da ubiju zver koju su jedva preživele i to zamisli, samo jednim osmehom…

Svaki horoskopski znak je u nečemu najbolji. Neko najbolje rešava sukobe, a neko najbolje brine o drugima. Veza astrologije i vrlina izgleda ovako.

Ovan

Ovan najlakše donosi krupne odluke. Voli da ima kontrolu nad životom, pa ako primeti da nešto više nema smisla, da mu oduzima previše energije ili da je postalo bolno, ostaviće to iza sebe. On će prvi dati otkaz na lošem poslu, prvi će se odreći pušenja i prvi prekinuti lošu ljubavnu vezu.

Bik

Bik je i u najkritičnijim situacijama racionalan i prizeman. Uvek imaju nekoliko mogućih scenarija razvoja događaja i odlično analiziraju ančine kakao da se pripreme za svaki od njih. Logičkim umom o često predviđaju i vrlo lukavo reaguju.

Blizanci

Blizanci najlakše izlaze na kraj sa svađama. Oni svađe posmatraju   kao još jedan način da se problemi razreše. Iako vole da nametnu svoj stav, vole i da saslušaju druge jer iskreno žele najbolje rešenje za sve.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4