RIBE – OVAJ ZNAK JE POSEBAN, NAJZAGONETNIJI I NAJROMANTIČNIJI ,ljubav sa njima OPIJA, kada JEDNOM sa njima sve PROBATE nema nazad,

RIBE – OVAJ ZNAK JE POSEBAN, NAJZAGONETNIJI I NAJROMANTIČNIJI ,ljubav sa njima OPIJA, kada JEDNOM sa njima sve PROBATE nema nazad,

11 Decembra, 2017 Off By nika

Kada jednom probate sa ovim znakom, znajte da nema povratka. Čak i ako se naši putevi razdvoje, osoba ovog znaka će uvek biti tu, prisutna u zadnjem delu glave.

 

Reč je o ribama i bilo da je reč o muškarcima ili ženama, znajte – one su fatalne.

 

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Takođe, ona zbunjuje, ali u isto vreme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voleti Ribe, gotovo je nemoguće ne voleti ih.

 

Ribe su stare duše Zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu.

 

Riba u svom srcu nosi znanje hiljadu zvezda i shvata svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada pre doživeli. Ona ima sposobnost razumevanja bez objašnjavanja, ona prihvata bezuslovno i svaka druga vrsta ljubavi u poređenju s njenom izgleda beznačajno.

 

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce. Riba je svom ljubavniku kao oduvek željeni mirni san, za koji je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima stidljivi osmeh i daje zavodljive poljupce.

 

Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško da zakorači u svet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena. I nakon što provedete vreme s Ribom u svetu snova, više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2