RIBE – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

RIBE – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Drage Ribe,
U prvoj dekadi meseca, 6. maja, Sunce pravi sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku. Bićete kreativni u poslovnim pregovorima i oslanjaćete se na intuiciju u pristupu osobama sa kojima se budete dogovarali u vezi poslovne saradnje, oko napretka aktuelnih radnih zadataka i oko mogućeg započinjanja novih projekata. Imaćete uticaj na osobe koje se nalaze na višim i važnijim položajima i koje su ključne za vaš uspeh u pregovorima.

 

U isto vreme je potrebno da pripazite na konkurenciju i osobe koje bi mogle da se služe trikovima, spletkama i nekorektnim potezima kako bi progurale svoje poslovne planove i vas uklonili iz igre. 9. maja će Sunce praviti opoziciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. U ovom periodu vam se ne preporučuje sklapanje važnih ugovora, odlazak na poslovna putovanja u inostranstvo, a potrebno je da budete oprezni u vezi saradnje sa inostranim partnerima i budite pažljivi u saobraćaju. Trigon Sunca sa Plutonom doneće vam 12. maja uspeh na polju timskog rada i bolju saradnju sa osobama na položaju.

15. maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje komunikacija, a već sledećeg dana Mars pravi kvadrat sa Uranom iz vašeg polja tajni. To vas upozorava da budete pažljivi u pregovorima iza zatvorenih vrata jer mogu da se neočekivano zakomplikuju i da dođe do gubitka šanse za pokretanje novih poslova. 25. maja će Jupiter praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti dobitke od saradnje sa inostranim partnerima, kao i ako se bavite poslovima uvoza-izvoza, obrazovanjem ili ekonomijom. Na polju novca imaćete teškoća u prvoj polovini meseca jer ćete biti ishitreni i brzopleti. U trećoj dekadi maja vaše finansijsko stanje će se uvećati zahvaljujući pomoći jedne osobe na visokom poslovnom ili društvenom položaju.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima saobraćaja i komunikacija, kao i da dobiju privremeni posao saradnika u oblastima reklame.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3