RIBE – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

RIBE – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Drage Ribe,
Početak meseca avgusta doneće vam neočekivane teškoće u poslovnim pregovorima. Mars iz retrogradnog kretanja pravi kvadrat sa Uranom. Uzrok neslaganja sa drugom stranom biće u pokušaju da se na vas utiče i da pristanete na nepovoljne uslove koji bi drugoj strani doneli veći profit na vašu štetu. Budite pažljivi u saobraćaju. Vaši odnosi sa nadređenima biće napeti i može doći do sukoba, što bi se nepovoljno odrazilo na vaš položaj.

 

Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla, pa vam se ne preporučuju duga putovanja i poslovanje sa inostranstvom. Izbegavajte velike finansijske transakcije i nova zaduživanja jer su mogući zastoji i gubici. Venera ulazi u znak Vage i praviće trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da na diplomatski način rešite nesuglasice i nastavite pregovore oko novog projekta ali vam se i dalje savetuje opreznost. 11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi teškoće u koridinaciji sa radnim kolegama. Posvetite više vremena i pažnje klijentima i funkcionisanju vaših usluga.

Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti mogućnost da ostvarite veliki napredak u ranije započetim projektima kroz koje se obrće veliki novac. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze. Samim tim, dobra zarada vas očekuje i tako će ostati do kraja meseca. Merkur će krenuti direktno, što će poboljšati vaše odnose sa klijentima i radnim kolegama. Imaćete uspeh i dobru zaradu na polju usluga, zabave, a i platni promet će početi da se odvija efikasnije, bez zastoja. 25. i 26. avgusta će Sunce praviti trigon sa Uranom i Saturnom.

 

Uspećete da postignete važan dogovor i poboljšate saradnju u vezi velikih i dugoročnih poslova. Učvrstićete svoje pozicije. Uspeh vas očekuje u trgovini. Nezaposlene Ribe će morati da se više potrude oko nalaženja stalnog zaposlenja. Povoljna šansa će im se pružiti u trećoj dekadi avgusta u oblastima komunikacija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3