RIBE – godišnji horoskop za 2018 : Impulsivne odluke vam neće doneti ništa dobro!

RIBE – godišnji horoskop za 2018 : Impulsivne odluke vam neće doneti ništa dobro!

30 Decembra, 2017 Off By nika

Očekuju vas velika profesionalna dostignuća, ali i sreća u ljubavi

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak… Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

 

UOPŠTENO

 

U 2018. godini Ribe ulaze u važnu fazu u svom životu. Neke od vaših gorućih želja ili ambicija sada će dobiti krila. Planete će vam pomoći da napravite određene radikalne promene u svom načinu života, karijeri i budućem ličnom životu. Pravilno usmerite svoju energiju da biste dobili najbolje nagrade u životu tokom ove godine.

 

Nemojte dozvoliti da vaše emocije lutaju slobodno, umesto toga pustite svoju kreativnost i druga lična sredstva da pričaju umesto vas. Godina 2018. će doneti puno sklonosti ka spiritualnom kod Riba, koje su ionako sklone duhovnim vrednostima. Vaše emocije će biti pod kontrolom i bićete naklonjeni okultnim istraživanjima tokom godine.

Finansijski izgledi će bili prilično dobri u odnosu na prethodne godine. Vaše ambicije rastu kao i vaši posebni nivoi energije. Dobar je period za ljubav i odnose. Nekim Ribama je mogće preseljenje tokom 2018. godine. Kada je Jupiter retrogradan između marta i jula 2018. godine, vi se vraćate na vaš profesionalni front, stoga budite malo oprezni. Ostanite daleko od novih poduhvata.

 

Zatim, kada Jupiter pređe u kuću Škorpije u oktobru 2018, može se očekivati bolja karijera. Saturn će vas ometati ako imate brzi tempo života, a to će vam pomoći da izbegnete brze i nestrpljive odluke. Zatim, kada je Saturn retrogradan od aprila do septembra 2018. godine, trebalo bi da ponovo procenite svoje planove. Dobro je vreme samoispitivanje na svim poljima. Mars će vam doneti sreću i bogatstvo tokom 2018. godine. Vaš osećaj odlučnosti i posvećenosti će biti podstaknut tranzitom Marsa. Koristite svoj mozak pre nego svoje mišiće da radite bolje i kvalitetnije tokom ove godine. Prilično dobra godina se obećava Ribama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5