Recite “da” promenama! Ova 3 znaka imaće najviše sreće do 27. maja 2018.godine

Recite “da” promenama! Ova 3 znaka imaće najviše sreće do 27. maja 2018.godine

23 Maja, 2018 Off By nika

Recite “da” promenama! Ako pripadate jednom od ova 3 znaka, imate razloga da pristanete na sve…

Od početka vladavine Blizanaca, 20. maja 2018. godine, sva letargija napušta nas pod snažnim dejstvom Sunca u ovom znaku.

Kao da je zapeta magična strela, život iznenada postaje življi, a svetlost svetlija, odjednom smo spremniji da naučimo nešto novo, da se povežemo s drugima, da izrazimo svoja najdublja osećanja i kažemo ono što smo dugo krili u sebi.

U ovom talasu nove energije posebno dobro će se osećati tri znaka horoskopa!

RAK

Rak je osnažen ulaskom Venere, planete ljubavi i romanse u njegov znak. Snaga želja koje u vama plamte, dragi Rakovi, isijava iz vas magnetskom privlačnošću pa ne treba da vas čudi mnoštvo poziva za izlazak, susret, zajednički rad… da li vam se to smeši ljubav ili novo prijateljstvo? Nije to pitanje koje treba da vas muči u prvoj nedelji vladavine Blizanaca.

 

Sa Suncem koje obasjava vašu kuću duhovnosti, vi uživate u zen energiji. Vaš osmeh će osvetliti svaki dan! Trigon Jupitera i Neptuna donosi turbulencije, ali i one će vam predstavljati dodatni izazov i podstrek. Recite “da” svakoj novoj ideji – testirajte promenu, sigurno je da će vam se dopasti više nego što ste se i sami nadali.

 

VODOLIJA

Mars, vladalac energije, primarnih instinkta i seksualnosti, zapaliće plamen u prvoj kući Vodolije! Zato nije čudo što će pripadnici ovog znaka unositi vrelinu u sve čega se dotaknu. Čitave nedelje za njih nema odmora, ali nema ni straha, i kočnica, ni slabosti. Prihvatite ovu fazu bez dvoumljenja, vidite i sami da energije ne nedostaje. Sa Suncem u vašoj kući uživanja, spremni ste da se posvetite najlepšim sferama života, a uspomene iz ovih dana ostaće zapamćene zauvek.

 

Snaga i moć koje osećate pokazaće se izuzetno važni i na poslovnom planu. Trigon Jupitera i Neptuna doneće vam uspeh u izvršenju važnog projekta. Dolazi i priznanje kakvo ste priželjkivali, potencijalno i na finansijskom polju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2