RECEPT ZA ZAVODJENJE: BLIZANCI vole toplo-hladno igrice, a STRELCU priredite ADRENALINSKI  ŠOK …

RECEPT ZA ZAVODJENJE: BLIZANCI vole toplo-hladno igrice, a STRELCU priredite ADRENALINSKI ŠOK …

9 Oktobra, 2017 Off By nika

Ovan voli kada ste direktni i strastveno šapućete

Pripadnici ovog znaka su pomalo agresivni i orijentisani na akciju, a impulsivni i strastveni udvarači uzbudiće ih više nego suptilni znakovi pažnje. Vole diskusije u kojima se nadmeću, a osvojiće ih direktna izjava u obliku šaputanja na uvo, koja mora zvučati spontano i iskreno.

 

Biku morate ugađati, uz obavezne poljupce u vrat i zavođenje hranom

Bilo da je reč o poklonima ili ukusnoj večeri uz čašu vina, koju ste pripremili za njih, Bikovi neće odoleti tradicionalnom udvaranju, sve dok im se potpuno ugađa. Poljupci u vrat najpre će ih uzbuditi, a kasnije i raspametiti.

 

Blizancima je ljubavna drama najveće uzbuđenje

Toplo-hladne igrice, dramatični preokreti i uzbudljive rasprave najveći su afrodizijak za pripadnike ovog znaka. Vole pomalo napadne i dominantne partnere, a san im je da pokraj sebe imaju nekog koga svi drugi žele. Kasnije ih uvek mogu uzbuditi nova iskustva, poput novih tehnika ljubljenja i učenja plesnih koraka.

 

Rak pada na emotivnost i voli da se oseća sigurno

Dugi zagrljaji i poljupci, nežno držanje za ruku i ponosno pokazivanje Raka kao ljubavnog partnera u javnosti, stvari su koje ovaj znak privlače poput magneta. Osvajaju ih snažni i nezavisni ljudi, ali ne i oni napadni, već radije biraju muškarce koji zrače unutrašnjom snagom.

 

…nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3