Reakcije znakova zodijaka na komplimente – Neki sijaju od sreće, drugi prihvataju lepe reči prilično hladno

Reakcije znakova zodijaka na komplimente – Neki sijaju od sreće, drugi prihvataju lepe reči prilično hladno

20 Maja, 2018 Off By nika

Svako od nas reaguje na drugačiji način kada dobija pohvale i komplimente.

Neki sijaju od sreće, drugi prihvataju lepe reči prilično hladno, a neko jednostavno kaže „hvala“. Postoje i tipovi ljudi koji ne mogu verovati kada im neko uputi kompliment, što često znači da su prilično nesigurni ili jednostavno ne vole laskave reči.

Saznajte kako reagujete, na osnovu vašeg znaka zodijaka, kada vam neko kaže da ste prelepi?

Ovan

“Dobro. Hvala ti.”

Ovan će se brzo zahvaliti bez objašnjenja i dodatnih razmišljanja. Možda će vam izgledati zbunjujuće, ali verujte nam kada vam kažemo – nije. U stvari, Ovnovi su prilično naklonjeni osobinama koje imaju, tako da komplimenti ne utiču posebno na ovaj znak zodijaka.

Bik

“Haha. Dobar vic. Prestani sa glupostima ”

Bikovi obično ne prihvataju komplimente laskanja, posebno one povezane sa izgledom, jer je za ove ljude to plitko, površno razmišljanje. Kao znak koji poštuje lična dostignuća, Bik će postati mnogo uzbuđeniji ako udelite komplimente za nešto što su zaradili ili kupili.

Blizanci

“Ja sam lepša od tebe u svakom slučaju”

Blizanac će kompliment pretvoriti u šalu, a za njih je svaka šala više od pola istine. Međutim, vole svoje prijatelje, dobru komunikaciju i puno zabave, pa ako neko spominje njihovu lepotu rado će to okrenuti na šalu.

Rak

“Drago mi je što misliš da sam prelepa”

Rakovi će prihvatiti komplimente na skroman i miran način, dok će unutra imati tornado emocija. Komplimenti zaista odgovaraju ovim ljudima, iako će ih primiti blago, skoro postiđeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3