Rakovi da izbegavaju alkohol, Lavovima je danas povoljan dan na polju finansija

Rakovi da izbegavaju alkohol, Lavovima je danas povoljan dan na polju finansija

20 Aprila, 2019 Off By nika

Samo ovom znaku je partner veran! Rakovi da izbegavaju alkohol, Lavovima je danas povoljan dan na polju finansija…

 

OVAN

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za putovanja, pa povedite računa da biste izbegli moguće komplikacije. Generalno se tokom vikenda nemojte previše baviti poslom.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje napeta. Skloni ste svađama i naglim reakcijama u odnosu sa njom. Mogućče je da vam nedostaje vaša sloboda i da ste frustrirani.

ZDRAVLJE: Osetljive su vam šake i zglobovi na rukama. Mogući su problemi sa artritisom ako ste već imali neke slične simptome ranije. Generalno čuvajte kosti koje su vam sada slaba tačka.

 

BIK

POSAO: Važno vam je da nađete i dodatni izvor prihoda kako biste mogli da prevaziđete neke manje probleme na ovom polju. Trudite se da nađete dodatni posao i dajete svoj maksimum.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koju ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Ako već imate partnera, odnos sa njim je promenljiv i nikada ne znate tačno na čemu ste.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Osetljii ste danas i podložni brojnim problemima sa zdravljem. Odmarajte što više i posavetujte se sa lekarom oko svih smetnji.

 

BLIZANCI

POSAO: Sada je pravi trenutak da se posvetite poslu. Iako je vikend počeo pred vama je prilika da pokažete koliko ste posvećeni svojim obavezama, ambiciozni i koliko ste sposobni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastven susret sa osobom koja vam se dopada. Povoljan je dan i za zauzete Blizance koji sa partnerom imaju jake strasti i duboku povezanost. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam leđa osetljiva i da imate veće probleme zbog ukočenosti koja vas hronično prati. Vreme je za neki vid fizikalne terapije, potrebna vam je stručna pomoć…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4