RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

RAK : SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Rak u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, vezi…

Rakovi su emotivni, ali pouzdani, prijatni, dobronamerni… Za njih je porodica svetinja, a poštuju i tradiciju. Pravi porodični znak.Vole da pomognu, pogotovo bliskim prijateljima i slabijima. Kod vas će ceniti vaše vrline i unutrašnje vrednosti. Decu obožavaju.

 

Ono što vas može iznervirati kod rakova jesu njihove česte promene raspoloženja ( rakom vlada Mesec, pa mu se raspoloženje menja na neki način i prema mesečevim menama), a ponekad su veoma tvrdoglavi. Dešava se i da se zbog svojih slabosti nekad odaju i porocima. Zato mu je podrška okoline jako bitna.

 

Rak – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Nijednom znaku nije potrebnije da se oseti voljenim kao raku. Zato mu treba emotivan partner koji će mu otvoreno pokazati ljubav i da mu je stalo do njihove veze. Avanturisti i hladne osobe nisu za rođene u znaku raka, već porodični, tradicionalni, oni kojima je stalo da pruže ljubav, ali i da se sami osete voljenim.

 

Jer rak kao partner, pružiće vam svu ljubav ovog sveta, ali naravno očekuje isto za uzvrat. U suprotnom zatvara se u svoju ljušturu, duboko povređen i nesrećan, uveren da ga niko ne voli.

On se toliko veže za osobu, da izgleda kao pravi rak koji je nešto čvrsto zgrabio kleštima. Za njih važi da se veoma lako zaljubljuju.

 

Kako se slažu rak i ovan

Da bi ovan i rak opstali, mora mnogo da se radi, a ostaće zajedno jedino ako su dovoljno tolerantni da pronađu neko zajedničko rešenje za probleme kojih će biti mnogo.

Ova kombinacija se nikako ne preporučuje, jer po dobrom starom pravilu voda vatru gasi. Impulsivni ovan će nekad i povrediti raka, kojeg uopšte nije teško uvrediti. Da ne pominjemo to što je ovan avanturista koji voli akciju, a rak bi ipak da se povuče u toplinu svog doma. Seks takođe nije toliko idealan. Raku je teško da pronađe partnera koji je dovoljno nežan, a ovan to svakako nije…

 

Kako se slažu rak i bik

Kombinacija rak-bik uopšte nije loša, šta više rado se preporučuje. Oba znaka su porodična, poštuju tradiciju, vole udobnost, jednostavni su… zaista idealan par, pogotovo za brak, jer će se lako dogovoriti oko bitnih životnih pitanja, naročito onih koji su vezani za finansije. Kao i u svemu ostalom, mogu se lepo složiti i u seksu, jer se, recimo žena rak ne predaje muškarcu tako lako, a konzervativnog bika će to privući.

 

Ipak kada dođu do kreveta, rak se rado opušta i prepušta svom biku. Seks je dobar i kada je obrnuta situacija, jer je muškarac rak veoma nežan, a žena bik to voli. Može se desiti da bik ponekad bude pomalo hladan, a nežnom raku se uvek mora pokazivati nežnost.

 

Kako se slažu rak i blizanci

Iako će blizanac u nekim situacijama možda poštovati veliku ljubav koju rak gaji prema njemu, ova kombinacija uopšte nije idealna. Raka će šarmirati to što je blizanac uvek vedar i zabavan, a sam blizanac uspeće da uvede povučenog raka u veliko društvo i priuštiti mu da se malo zabavi. Seks je jedna od retkih stvari koja može biti dobra u ovoj vezi.

 

Međutim, rak ne voli gužvu i provode, za koje blizanac živi, pa će već tu nastati problemi. Dalje, blizanac ne pristaje tako lako da se veže, a raku je glavni cilj u životu da se skrasi uz partnera i decu. Blizanci će ponekad čak biti i bezobrazni prema raku, pogotovo kada vide koliko je rak ljubomoran na njihove flertove.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3