RAK – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

RAK – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Rakovi,
U prvoj dekadi maja Merkur koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere pravi kvadrat sa Plutonom i upozorava vas da izbegavate poslovanje sa osobama koje ne poznajete dovoljno i koji vam deluju sumnjivo. Sa jednim poslovnim partnerom ćete se naći u sukobu interesa. 12. maja Merkur pravi kvadrat sa Marsom što će vas činiti ishitrenim i sklonim da se takmičite ali i da u isto vreme donosite pogrešne odluke. Pazite da vas neko ne isprovocira na svađu, naričito da ne uđete u sukob sa nekim ko vam je nadređen.

 

Merkur će praviti konjunkciju sa Uranom. Nakon uspešnog završetka jednog projekta imaćete ideju o pokretanju novog koji bi označio nešto novo u vašoj karijeri i pružio vam mogućnost da ostvarite napredak. 15. maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje saradnika, što će vam doneti nove mogućnosti ali i nove izazove na polju saradnje. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, a to ukazuje na ozbiljnije probleme u pogledu saradničkih odnosa što će dovesti do prekida sa nekim ranijim saradnicima, ali u isto vreme može da vam nanese gubitke i zastoje u poslu.

U trećoj dekadi maja Venera ulazi u vaš znak i pravi sekstil sa Uranom. Od ruke će vam ići saradnja sa dizajnerima. Imaćete dobar osćeaj kako da poboljšate poslovne odnose i privučete pažnju klijenata, što će vam doneti bolji uspeh i dobitke. Na polju novca vas očekuju nešto bolje mogućnosti u odnosu na protekli period ali je neophodno da imate jasno isplanirane troškove i da ne ulazite u komplikvane novčane situacije i transakcije.

 

Sunce koje vlada vašim poljem novca praviće 12. maja trigon sa Plutonom što će vam doneti dobitke kroz polja javnosti i trgovinu energetskim resursima. 24. maja će Sunce praviti trigon sa Marsom i donosi vam dobitke kroz saradnju sa industrijskim sektorom.

Nezaposleni Rakovi će dobiti pozitivan odgovor u vezi jednog konkursa za dobijanje donacija ili subvencija, što bi im omogućilo da započnu sopstveni posao.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3