RAK – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

RAK – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi 2. avgusta kvadrat sa Uranom. Nailazićete na neočekivane finansijske teškoće zbog konflikta sa jednim saradnikom. Nećete uspeti da se dogovorite oko međusobnih novčanih obaveza. Izbegavajte rizične investicije 7. avgusta kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom. Osećaćete potrebu da se dokažete, pa ćete biti skloni da potrošite veću sumu novca i uđete u minus koji ćete posle teško nadoknaditi.

 

Merkur će 9. avgusta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju novca, što će vam doneti plodne uvide koje poteze treba da povučete da biste pozavršavali zaostale finansijske obaveze. Mars se 13. avgusta vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje javnosti i partnerstava. Obratite više pažnje na odnose sa poslovnm partnerima jer ćete nailaziti na teškoće. Posvetite se zaostalim obavezama prema vašim parnerima, saradnicima i dobavljačima. Izbegavajte javne nastupe. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, što će vam omogućiti efikasnije izvršavanje finansijskih obaveza. Uvećaćete svoju zaradu.

 

Sunce 23. avgusta ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija. Narednih dana će Sunce praviti trigon sa Uranom i sa Saturnom. Ostvarićete plodnu komunikaciju sa osobama koje su vam važne prilikom sprovođenja u delo planova koje imate u vezi velikih i dugoročnih poslova. Upoznaćete nove saradnike koji će se pokazati odličnim i nezamenljivim u saradnji na jednom velikom projektu. Uspeh vas očekuje u poslovima koji su povezani sa IT industrijom, programiranjem, računarima, elektronskom industrijom, građevinskim radovima, projektovanjem, komunikacijama i saobraćajem. Mars 27. avgusta kreće direktno, pa će i vaše finansijsko stanje polako krenuti ka usponu.

 

Ostvarićete očekivanu zaradu. Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, kao i u oblastima računarskih tehnologija i informacija. Lakše ćete doći do stalnog zaposlenja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3