RAK – godišnji horoskop za 2018 : Ulazite u novu fazu svog života,sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti!

RAK – godišnji horoskop za 2018 : Ulazite u novu fazu svog života,sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti!

30 Decembra, 2017 Off By nika

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu… Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi. Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

 

UOPŠTENO

Rakovi će 2018. godinu videti sa novim nivoom optimizma i pozitivnosti. Godina će biti sa puno sreće i bogatstva. Vaš nivo pouzdanosti će se povećati i preovlađuje harmonija u vašoj blizini tokom čitave godine. Planete Saturn i Jupiter donose brojne mogućnosti za rast tokom tog perioda. Razvoj i napredak sada dolaze malo po malo, po periodima i vaša očekivanja će biti ispunjena u toku godine.
Rakovi će videti da će 2018. biti malo teža u smislu da treba da donesu neke važne odluke u vezi sa životom. Budite logični i racionalni umesto da budete emotivni za stvari koje će raditi u vašu korist tih dana. Pošto ste pod uticajem Meseca, Mesec će igrati glavnu ulogu u izazivanju nekihmentalnih poremećaja kod nekih Rakova. Morate se hrabro postaviti kako biste rešili izazove koji vam stoje na putu. Međutim, i sreća je na vidiku. Vaša trenutna imovina će vam dati dobre plodove tokom godine 2018. o čemu god da se radi.
Početak novih poduhvata ove godine bi bio prilično dobar. Oni u servisnim službama biće u prilici da poboljšaju svoje veštine. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradan. To može dovesti do neke zabune u vezi sa vašom karijerom i vaše špekulativne poslove koji mogu da vam se vrate u negativnom smislu. Egzaltirani Mars između maja i novembra 2018. godine donosi dosta dobitaka.
Bračna sreća je osigurana za Rakove u ovoj godini. Pušajte da održite kompatibilnu atmosferu kod kuće i na poslu. Saturn ide retrogradno između aprila i septembra 2018. godine, kada bi vaše finansije mogle biti na udaru. Budite pažljivi u trošenju i ne preterujete. Od oktobra stvari ponovo dolaze u vašu korist.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5