PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

PUN MESEC U ZNAKU ŠKORPIJE: VEČERAS je njegova ENERGIJA NAJJAČA – saznajte kako će UTICATI na VAŠ ZNAK!

18 Maja, 2019 Off By nika

Pun Mesec u Škorpiji – spoj vatre i senzualnosti! Evo kako najbolje da iskoristite njegovu energiju 18. maja 2019. godine…

Ovaj položaj Meseca daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju,uništavanje ili samouništavanje. Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i seksualno disponiranu.

Žene sa ovim Mesecom u svom horoskopu mogu biti posesivne ,ljubomorne, frustirane, nervozne dok pojedine koje žive svoj eros mogu imati veliko zadovoljstvo u životu.

Pun Mesec će nam doneti požude ,strasti i intenzivna osećanja. Samim ulaskom Meseca u Škorpiju već 17. maja će pokrenuti Uran i Veneru iz Bika što će pokrenuti stare obrasce za koje smo mislili da su nam mnogu bitne. Sada je došlo vreme da se oslobodimo svih ograničenja.

Jačina ovog Punog Meseca će mnogi osetiti dva dana ranije 18 i dva dana posle. Mnoge osobe mogu osetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnogo značajne promene se dešavaju za vreme punog Meseca.

 

OVAN – vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka dešavanja u vašem domu koja se odnosi na sigurnost i podršku vaših najbliži dok će Pun Mesec vas terati da preispitate finansiske odluke koje ste već u velikoj meri rešili. Nije vreme da sada vladate malo se povucite i poštujte svoje vrednosti pa vam prestoji lepo iznenađenje.

 

BIK – vama se Pun Mesec dešava u vašem polju partnera kako emotivni tako i poslovni. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promene u vašoj vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoleti. Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni jer vam je sada naklonjen da privučete mnoge osobe preko komunikacije………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4