PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018.GODINE: Sve odluke koje donesete u ovom periodu su vaše podsvesne želje i odraz vaših osećanja, a evo kako će on uticati na svaki horoskopski znak

PUN MESEC U ŠKORPIJI 30. APRILA 2018.GODINE: Sve odluke koje donesete u ovom periodu su vaše podsvesne želje i odraz vaših osećanja, a evo kako će on uticati na svaki horoskopski znak

22 Aprila, 2018 Off By nika

Svi smo već čuli da Škorpija ima moć feniksa da se digne iz pepela i destrukcije pa pokrene svoje silne želje dok Sunce iz Bika kreće sa pričom ”Ja imam”. Škorpija je znak tajnosti, novca, velike ljubavi, strasti, velikih želja i obećanja što će obeležiti kraj aprila i prvi dan maja.

Svake godine samo jedanput se dešava pun Mesec u Škorpiji. Mesec u jednom znaku ostaje oko dva i po dana i aspektuje razne aspekte. Kako je emotivan i menja se više puta u toku dana onda nam se može desiti da ujutro, kada ustanemo, poželimo nešto da razrešimo a već posle podne, kada krenemo to da uradimo, nekako se ta emocija razvodni i ratobornost prosto nestane.

Mesec najviše utiče na Rakove, Bikove i Ribe, posebno ako su žene u pitanju, daje jake emocije i posvećenost osobama koje vole. Škorpije skrivaju osećanja, Mesec ima najmanji uticaj na Device a Jarčevinedostatak emocija nastoje zameniti sa poslom i uspehom. Velika je moć Meseca koji utiče na emocije i san!

 

OVAN

Kod vas se dešava pun Mesec u sferi novca i osmom polju koje je polje strasti. Poslovi nisu baš aktivni jer je Saturn na putu do uspeha pa nema potrebe da na silu gurate. Polako i sve će krenuti svojim tokom. Moguća je osetljivost i pojačana emotivnost. Pojedini Ovnovi će imati neku priliku za kupovinu ili prodaju. Još uvek je Uran u vašem znaku koji vas može iznenaditi sve do 15. maja.

BIK

Kod vas je pun Mesec u kući partnera, kako u ljubavi, tako i na poslu. Mnogi Bikovi mogu biti pred nekim izborom gde se možete osećati nesigurno. Pojedinci mogu imati problem sa partnerima i da biraju egoizam ili altruizam između vas. Sada je pravo vreme za isceljivanje, transformaciju i čišćenje mračnih, psihičkih i fizičkih stvari i svega što vam nije više potrebno. Kako će biti pozitivan aspekt Sunce – Saturn, mnogi Bikovi mogu dobro da isplaniraju i obave mnoge poslove.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4