Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA za svaki ZNAK zodijaka!

Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA za svaki ZNAK zodijaka!

27 Juna, 2018 Off By nika

Jarac je uporan, pouzdan i po pravilu uspešan. Vrlo je teško izbaciti ga iz ravnoteže. Ovaj puni mesec će sve znakove prosto obasuti sve znakove snažnom voljom i odlučnošću.

OVAN

Ovog meseca svu svoju napetost i bes moći ćete da kanališete u napredak u karijeri. Na polju posla čeka vas radikalan zaokret, a ono što morate da uradite je da se zauzmete za sebe pred nadređenima.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Karijera, reputacija, odgovornosti, roditeljstvo, nadređeni.

 

BIK

Ovog punog meseca očekuje vas zaokret u životnoj filozofiji. Moguće je da će se vaša vera i optimizam naći na iskušenju iz koga ćete izaći sa radikalno promenjenim pogledima na svet oko sebe. Uz to, ukoliko imate neke pravne probleme i procese, ovog meseca će se sve ubrzano odvijati, i to u vašu korist.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Putovanja, nauka, filozofija, religija, selidba u inostranstvo, sudski procesi.

 

BLIZANCI

Javiće vam se problemi ukoliko ste u nekom vidu poslovnog ili novčanog partnerstva i sad je prilika da sednete i sa partnerom rešite sve sitne probleme koje zanemarujete. Na kocki će vam biti svi prihodi. Pored toga, imaćete probleme i sa prijateljima. Sve u svemu, ovaj period će iskušavati vašu veru u ljude.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Zajedničke finansije, zajmovi, porezi, sponzorstva, osiguranja, poslovna i privatna partnerstva.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4