Pun Mesec 28. juna 2018: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

Pun Mesec 28. juna 2018: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

27 Juna, 2018 Off By nika

Posebnu pažnju trebaju da obrate Jarčevi, Rakovi, Ovnovi i Vage pa se treba čuvati negativnih emocija koje prosto mogu da prevladaju i da nas vrate unazad u prošlost .

Pun Mesec se dešava na 6. stepenu Jarca i u prvoj dekadi pa na sve koji su rođeni u prvoj dekadi ima veći emotivni uticaj. Velike zadatke i šanse nam može ovaj pun Mesec pružiti pa evo kako može uticati na pojedinačne astrološke znake…

OVAN

Svi vi koji ste rođeni u prvoj dekadi mogli bi imati neki emotivni poraz . Kako ste vi po prirodi borac i hrabri, onda ne gubite nadu jer je cilj ispred vas do pobede. Neka nova druženja vas stavljaju u centar pažnje i na put do uspeha.

BIK

Kako je pun Mesec u konjukciji sa Saturnom, prva dekada Bika može biti čak i primirena ili povučena. Kako bude Mesec odmicao, tako će poslovi da se pokreću i dovode u red dok pojedini Bikovi mogu da kažu tačno šta misle pa se nekome neće svideti I može izbiti svađa i prepirka. Primirite se.

BLIZANCI

Kod vas ovaj pun Mesec utiče na sferu finansija u smislu da nešto kupujete, prodajete ,podižete kredit ili posuđujete novac. Naglašena su velika energija, trasformacija i selekcija šta je potrebno i svrsishodno, a šta može da sačeka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4