Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

13 Maja, 2018 Off By nika

Da li ste znali svaki mesec u kalendaru predstavlja određena ptica? Ta ptica otkriva mnogo o vama samima, vašem karakteru i osobinama. Da li ste mudra sova, veseli kanarinac, pouzdani orao, herojski jastreb ili neka druga?

Pronađite mesec u kome ste rođeni i pogledajte koja je ptica njegov simbol. Sigurni smo da ćete prepoznati ove osobine kod sebe.

U kom mesecu ste rođeni?

Januar: Sova

Vaša priča je da tiha voda breg roni. Pažljivo birate reči kada govorite i mudro vodite razgovore. Uprkos vašoj mirnoj prirodi, vaša elokventnost u kreativnom pisanju iznenađuje druge, naročito vaš način izražavanja koji druge ostavlja bez reči. Vi komunicirate po sopstvenim uslovima, ali budite sigurni da su vaše misli duboke i značajne.

Februar: Papagaj

Vaša je ptica slobodnog duha. Nikada dosadni ili predvidivi, vi ste poznati po svojoj sposobnosti da vidite izvan granica običnog. Kreativno pisanje, umetnost ili muzika utkane su u vašu ličnost. Vaši prijatelji i voljene osobe su konstantno inspirisani vašim jedinstvenim karakterom i iskričavom voljom za životom. Ne želite svetla reflektora, ali za vama će se svi okrenuti.

Mart: Crvendać

Crvendaći su ptice istrajnosti. Imate neverovatnu sposobnost da preživite i najjače oluje. Vaši voljeni imaju strahopoštovanje prema vašoj snazi i ubeđenjima, priznali to ili ne. S vremena na vreme se umorite, ali to retko pokazujete. Umesto toga, fokusiraćete svu svoju snagu na nagradu koja vas očekuje – jaki i stabilni…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4