Psihološki profil horoskopskih znakova: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC !

Psihološki profil horoskopskih znakova: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC !

28 Maja, 2018 Off By nika

Saznajte sa kim imate posla i proverite da li su zvezde pogodile i vaše mentalno stanje…Da biste saznali detalje o karakteru, ponašanju i svim aspektima života neke osobe, dovoljno je da znate samo njegov horoskopski znak…Astrologija otkriva ceo psihološki profil svakog znaka Zodijaka, pronađite osobu koja vas zanima i saznajte sve o njemu, ali i o sebi!

Vaga

 

Vaga je jedini predmetni znak Zodijaka. Njene dva tasa u grafičkom prikazu moraju biti pod ravnomernim pritiskom da bi postojala ravnoteža, a ravnoteža i sklad upravo je ono čemu teži taj znak. Ali, čim postoje dve strane, postoji i neodlučnost, a to je osobina koja Vage možda najviše određuje. Vaga spada u najlepše znakove Zodijaka, a sigurno i najsrdačnije.

 

Pripadnici tog znaka društveni su i vedri, drže do svog izgleda, ponašanja i lepih manira. Stalo im je da žive u lepom i harmoničnom okružju. Spoljašnji izgled im je dosta bitan, često i previše. Verujući da se iza lepe i negovane fasade kriju vredna osećanja, pokloniće srce i poverenje krajnje nepouzdanim osobama.

 

Sami će zamisliti dobro raspoloženje kad se osećaju loše, a ružne podočnjake prekriće debelim slojem šminke ili će izbegavati kontakte. Neki će ih zbog takvog ponašanja nazivati dvoličnim, ali je istina da oni samo žele da potisnu sve negativno. Obožavaju komplimente, poklone, a draže im je i laskanje nego iskrena kritika. Imaju mnogo poznanika, ali ne i pravih prijatelja. Nerado pričaju o svojoj intimi, naročito ako imaju negativna iskustva. Ne žele da izazivaju sažaljenje, već divljenje. 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3