Psihološki profil horoskopskih znakova: OVAN ,BIK ,BLIZANCI !

Psihološki profil horoskopskih znakova: OVAN ,BIK ,BLIZANCI !

28 Maja, 2018 Off By nika

Saznajte sa kim imate posla i proverite da li su zvezde pogodile i vaše mentalno stanje…Da biste saznali detalje o karakteru, ponašanju i svim aspektima života neke osobe, dovoljno je da znate samo njegov horoskopski znak…Astrologija otkriva ceo psihološki profil svakog znaka Zodijaka, pronađite osobu koja vas zanima i saznajte sve o njemu, ali i o sebi!

 

Ovan

Provokativan, bučan, energičan i neustrašiv, Ovan je znak koji će svugde biti primećen. Njegovo žustro kretanje i živa gestikulacija odaju nervoznu osobu koju ne drži mesto i kojoj uvek nedostaje reči da izrazi sve što oseća. I njegov hod odaje osobu koju ne drži mesto i koja želi što pre da stigne do cilja. Čini se da rođeni u tom vatrenom znaku na sve moraju da reaguju, a kako redovno i bezazlenu kritiku shvataju kao napad ili izazov, i reakcije su im burne. Za njih se vezuju brojne krajnosti, a odnosi s drugima najčešće im se vrte oko ljubavi i mržnje. Ne vole ništa osrednje, a nikad osrednje i ne daju. Iz sebe izvlače maksimum i dostojanstveno odbijaju mrvice prijateljstva, ljubavi…

 

Važe za tešku, tvrdoglavu i naprasnu osobu koja uvek tera po svome i sve gleda kroz svoju prizmu. Tipičan Ovan rečenicu počinje sa “Ja”, u društvu je glasan i često nadmen, a u poslovnim odnosima ne baš vičan saradnji. Premda mu prijatelji prigovaraju kako se previše hvali i uvek ustraje na svom mišljenju, ipak je mnogo onih koji ga iskreno vole, jer on je velikodušan, osećajan, otvoren i pošten. Njegova drskost i pokoja uvreda biće mu oproštena jer će svoju privrženost dokazati na drugi način. Kad ga neko naljuti, reći će i ono što ne misli, samo da ga povredi.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3