PROLEĆNI HOROSKOP za 2020. GODINU – OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

PROLEĆNI HOROSKOP za 2020. GODINU – OVAJ ZNAK čeka SUDBINSKI PREOKRET kad upozna LJUBAV SVOG ŽIVOTA zbog koje će ostaviti sve!

19 Aprila, 2020 Off By nika

Ovan

Ovnovi će tokom cele 2020, naročito tokom proleća, morati da se naoružaju strpljenjem, što im neće pasti lako. Nailaziće na prepreke, a od nekih ciljeva će morati i da odustanu i to na duži period. Neophodno je da se na vreme i unapred dobro organizuju i da postave prioritete kako bi sve završili kako valja.

Posao – Proleće donosi dinamiku i dobru zaradu. Uran koji je ušao u Bika donosi im i mogućnost da radikalno promene svoje stavove i da se smelo upuste u nove, do tada nepoznate poslovne angažmane. Mnogi će želeti da menjaju čak i profesiju, ali većina će promeniti mišljenje o materijalnim stvarima.

Ljubav – Proleće donosi mnogo novih poznanstava, dosta komunikacije, pa i upuštanja u tajne veze i afere. Oni koji su u braku ili ozbiljnim i dugim vezama moraju da se pripaze da se slučajno ne razotkriju i tako naprave problem koji neće lako rešiti.

Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube u osobu koja živi u inostranstvu ili na drugom kraju zemlje.

Zdravlje – Mogući su problemi s alergijama, padom imuniteta i virusnim infekcijama. Preporučuje se promena režima ishrane.

 

Bik

Bikovi mogu da se nadaju drastičnim promenama, a koliko budu u stanju da razumeju i prihvate, lišiće se napetosti i stresa.

Posao – Čeka ih puno izazova, posebno kada su u pitanju finansije, ali i prilika da se novčana situacija stabilizuje. Neophodno je da iskorače iz poznatih obrazaca i upuste se u rizik. Bikovi koji se bave nekretninama, umetnošću ili nekim kreativnim poslom, kao i oni koji rade u inostranstvu ili sa stranim poslovnim partnerima, mogu se nadati velikom uspehu.

Ljubav – I ovde će biti mnogo iznenađenja, ali i prilika da u odnosima, bilo partnerskim, porodičnim ili prijateljskim, raščiste sve nejasnoće.

Mnogi Bikovi će želeti više slobode i nezavisnosti, pa će se mnogi i razvoditi i rastajati i to bez objašnjenja.

Zdravlje – Neophodno je da se čuvaju posledica stresa i napetosti. Treba više da spavaju i priušte sebi redovne i zdrave obroke.

 

Blizanci

Ovog proleća Blizanci će biti nestrpljivi, a to što zavise od tuđih odluka učiniće da se osećaju nesigurno.

Posao – Podređen položaj na poslu biće izvor nezadovoljstva i frustracije tokom proleća. Treba da rade onoliko koliko mogu i da se trude da se manje nerviraju i ako posao ne ide po ustaljenom redu. Po potrebi, neka menjaju i način rada ili poslovne saradnike ako ne mogu da se dogovore s aktuelnim. Neophodno je da spuste loptu i budu ljubazni i spremni na kompromis.

Ljubav – Proleće donosi sjajne šanse za uživanje sa dugogodišnjim partnerima, a slobodni Blizanci mogu da sretnu mlađu osobu koja će im biti interesantna za izlaske i putovanja, a možda i za ozbiljnu vezu ili brak. Neophodno je da realno sagledaju potencijalnog partnera, ali i sebe, šta oni imaju da ponude drugoj strani.

Zdravlje – Svi sa nerazjašnjenim zdravstvenim simptomima ili neodgovarajućim izborom lekara treba da potraže drugo mišljenje.

 

Rak

Posao – Poslovna situacija donosi obilje novih mogućnosti, posebno onima koji su nedavno diplomirali, kao i onima koji žele da rade u inostranstvu ili zbog posla često putuju. Može doći do odlaganja planova upravo u vezi sa pomenutim putovanjem, ali će se ispostaviti da je to imalo svoje razloge i da će se dešavanja odigravati u njihovu korist i pored manje izmene prvobitno postavljenih rokova.

Ljubav – Rakovi na emotivnom planu mogu imati stabilnu, ali monotonu situaciju što zbog previše drugih obaveza, što zbog situacije u dužoj vezi ili braku koju već neko vreme uzimaju zdravo za gotovo. Trebalo bi da partnera obraduju lepim izlaskom ili da negde sami otputuju posle dužeg vremena. Mnogi Rakovi svoje duže veze konačno će krunisati brakom.

Zdravlje – Uglavnom se dobro osećate i puni ste energije. Povedite računa da ne nabacite koji kilogram više.

 

Lav

Lavovi će se ovog proleća dobro osećati u svojoj koži. Biće puni energije, entuzijazma i voljni da završavaju s puno elana sve obaveze.

Posao – Iako dobro raspoloženi, Lavovi će se ovog proleća teško fokusirati na poslovne obaveze jer su željni opuštanja i uživanja. One koji su uspeli da hobije pretvore u posao i uživaju u njemu pratiće posebna sreća. Trebalo bi da budu oprezni samo ukoliko zajme novac ili podižu kredit. Nije naodmet da sve uslove i ponude provere više puta.

Ljubav – Što se ljubavi tiče, Lavovima konačno dolazi njihovih pet minuta. Slobodni će često izlaziti i upoznavati nove interesantne ljude, potencijalne partnere, od kojih će izbor verovatno pasti na nekoga ko ne živi ovde. Zauzete očekuje puno ljubavi i topline u domu s ukućanima, a moguće je i proširenje porodice.

Zdravlje – Obratite pažnju na kičmu, kolena i zglobove. Dovoljno se odmarajte i na vreme idite na počinak.

 

Devica

Devicama cela 2020. godina, pa tako i prolećni period, može doneti dosta zastoja i odlaganja. Trebalo bi da budu jako oprezne i da ne rizikuju ni na koji način u životu.

Posao – Posao Devicama početkom proleća donosi stres i nerazumevanje sa kolegama i poslovnim saradnicima. Situacija će se već od aprila stabilizovati, pa ćete čak imati priliku i da sarađujete sa nekim sa kim ste nekada imali poslovnog uspeha. Važno je samo da ostanete emotivno distancirani i hladne glave kada je posao u pitanju.

Ljubav – Mnoge Device trenutno nisu raspoložene za ljubav i radije će samovati, dok će neke imati priliku da obnove vezu sa nekim bivšim partnerom. Razmislite dobro koliko je to pametno i da li će vam doneti sreću i zadovoljstvo ili samo želite da imate nekoga kako se ne biste osećali usamljeno i izolovano od sveta.

Zdravlje – Obratite pažnju na kardiovaskularne probleme i na povišen holesterol u krvi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2