PRIVUCITE SREĆU U SVOJ ŽIVOT: Ukoliko nosite OVAJ PRIVEZAK, zagarantovano ćete u svoj dom uneti NOVAC, ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE!

PRIVUCITE SREĆU U SVOJ ŽIVOT: Ukoliko nosite OVAJ PRIVEZAK, zagarantovano ćete u svoj dom uneti NOVAC, ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE!

18 Jula, 2018 Off By nika

Ukoliko imate ovaj privezak, vi ste onda pravi srećnik!

Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtiveka. Veruje se da menja boju kako bi upozorio na opasnost ili na neveru

Njegovo ime potiče od francuske reči koja znači turski kamen, a tako je nazvan jer je u Evropu došao preko turskih trgovaca. Širom sveta je cenjen već hiljadama godina zbog svoje prekrasne boje i snažnih pozitivnih kvaliteta, pa ga mnogi narodi smatraju svetim.

 

Tirkiz je jako efikasan iscelitelj, koji razgaljuje duh, a telu osigurava blagostanje. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtiveka. Veruje se da menja boju kako bi upozorio naopasnost ili na neveru.

 

Tirkiz podstiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Istražuje prošle živote i pokazuje koliko je kreacija vaše “sudbine” proces koji traje i koji zavisi od toga šta radite u svakom trenutku. Tirkiz je kamen pročišćenja. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

 

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim telima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. U tradicionalnoj misli, tirkiz ujedinjuje zemlju s nebom, spajajući mušku i žensku energiju. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Podstiče samorealizaciju, kreativno rešavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa. Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2