Pripadnici ovog znaka NE DONOSE brzo ODLUKE, cene ISKRENOST i vole ROMANTIKU

Pripadnici ovog znaka NE DONOSE brzo ODLUKE, cene ISKRENOST i vole ROMANTIKU

11 Jula, 2018 Off By nika

Astrologija je spremila sasvim konkretne savete kad je reč o zavođenju. Pre nego što se upustite u flert, poslušajte ih.

OVAN

Ovnu priđite ležerno, najbolje je da mu kažete reći nešto poput:  “Hoćeš sa mnom na bundži džamp?”.  Potrudite se da budete u najboljem izdanju, budite samouvereni jer njih odbija zbunjenost i nespretnost.

 

BIK

Pripadnici ovog znaka vole da se neko oko njih trudi, planirano i postupno. Potrebno im je malo više vremena da se uvere u ozbiljnost vaših namera. Da biste im pokazali svoje namere,  recite: “Da li želiš sa mnom u odličnu vinariju mog prijatelja. Tamo ćeš popiti najbolje vino na svetu”.

 

BLIZANCI

Za Blizance je zavođenje prava igra i zabava, a najbolji put da ih osvojjite je da im se predstavite kao izazov. Moraju da shavte da ih zanimate, ali ne i da su vas poptuno osvojili. Recite nešto poput: “Deluješ mi jako zanimljivo. Mogao/la bih s tobom danima da razgovaram, da nastavimo uz neko piće?”.

 

RAK

Pripadnici ovog znaka vole romantično zavođenje, obožavaju udvaranje i upornost. Kako su po pitanju ljubavi veoma tradicionalni, kod njih možete da igrate “na sigurno”, pozivima na večeru, sitnim poklonima pažnje i komplimentima. Iako zvuči kao kliše,  možete da probate da ih osvojite rečenicom “Mislim da se zaljubljujem u tebe”.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3