PRINCEZA, KRALJICA I CARICA: Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE SUPRUGE

PRINCEZA, KRALJICA I CARICA: Žene rođene u ova tri horoskopska znaka su NAJBOLJE SUPRUGE

16 Avgusta, 2017 Off By nika

Iako su sve žene dobre, neke su ipak malo bolje čak i od onih najboljih… Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!

Princeza Račica

 

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voleti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj sveta da ode sa vama ili zbog vas. Njena osećanja su uvek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.

 

Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Ali to je mala cena koju treba platiti za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Pored nje ćete živeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu!

 

Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je zamenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono što čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3