PREVARA NIJE NAJGORA: Ovih 12 stvari su UBICE LJUBAVI!

PREVARA NIJE NAJGORA: Ovih 12 stvari su UBICE LJUBAVI!

4 Decembra, 2017 Off By nika

Kada razmišljamo o stvarima koje u devet od deset slučajeva uništavaju vezu u sekundi, prevara je svakako prva na listi, ali važno je napomenuti kako nije jedina. Štaviše, postoji niz stvari koje su gore baš zato što su naizgled male i neprimetne – bar na početku.

Laganje i skrivanje određenih stvari od partnera

Čak i ako mislite da su to sitne i nevažne laži, čak i ako ih krijete od partnera zato što mislite da ćete ga tako zaštititi, veza u kojoj ne vlada potpuno poverenje jednostavno ne može uspeti. Ako skrivate nešto što bi ih moglo povrediti, onda verovatno radite nešto što ne biste trebali.

Skrivanje bilo kakvih osećanja

Bez obzira na to da li se radi o jakim zagrljajima ili pitanjima koji se tiču vaših ili njegovih osećanja, odsutnost ili zatvorenost imaju sposobnost da učine nepopravljivu štetu i u najčvršćim vezama.

Zadržavanje sitnih zamerki za sebe

Da, činjenica da nije prisustvovao druženju s vašim roditeljima možda i nije tako velika stvar, ali ako je to nešto što vas je pogodilo, a to mu niste rekli, taj incident će se ponoviti kad tad i onda će stvar biti puno gora nego što bi možda bila da ste mu odmah rekli da vas je povredio.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3