Prepoznajte ih na vreme: Ovo je 7 znakova koji ukazuju da je vreme da se raziđete

Prepoznajte ih na vreme: Ovo je 7 znakova koji ukazuju da je vreme da se raziđete

30 Aprila, 2018 Off By nika

Ukoliko prepoznaš svog partnera na ovoj listi, brzo razmisli da li je on zaista vredan tvog dragocenog vremena i truda…

Trik je da naučiš da odvojiš “seme od kukolja”, a ovo su pokazatelji koji mogu da ti pomognu da to učiniš na vreme. Ukoliko prepoznaš svog partnera na ovoj listi, brzo razmisli da li je on zaista vredan tvog dragocenog vremena i truda:

 

1. Sve se vrti oko njega Od samog početka on je “Ja, pa ja” tip. Uvek okreće razgovor na nešto što njega zanima; prelazi preko tvog mišljenja kao da ne postoji; radite samo ono što njemu odgovara; on diktira kada, gde i kako ćete se videti.

Sve se vrti oko njegovog posla, njegovih obaveza, njegovog vremena… Seks prestaje onog momenta kada je on zadovoljen i ne radi ništa što bi tebi moglo da pričini zadovoljstvo…

 

2. Previše je zauzet Deluje ti kao da mu je sve preče od tebe – posao, prijatelji, roditelji, utakmica, TV program… Da ga zaista zanimaš, našao bi vremena za tebe uprkos svim obavezama.

3. Priča o bivšoj Često naglašava koliko je propatio u ljubavi i s vremena na vreme pominje ime neke bivše devojke, prepričava ti kroz šta je s njom prošao, pa čak i neke intimne detalje koje baš i nisi gorela od želje da saznaš. Ovo je samo po sebi dil brejker, pogotovo ako tokom intimnih trenutaka slučajno izgovori njeno ime. Znaj da si mu samo sredstvo da je lakše preboli i ako držiš do sebe, stavićeš tačku na to…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3