Pred BLIZANCIMA je POVOLJAN DAN, DEVICAMA dolazi SUDBINSKA LJUBAV

Pred BLIZANCIMA je POVOLJAN DAN, DEVICAMA dolazi SUDBINSKA LJUBAV

14 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Pred vama je veoma važan dan za posao. Moguće je da ćete čuti neke vesti o unapređenju. Možete da očekujete da će okolnosti i dešavanja ići vama u korist.

LJUBAV: Dobro se slažete sa voljenom osobom i imate ono što bi mnogi nazvali pravom ljubavnom idilom. Pred vama je pozitivan dan tokom kojeg ćete uživati u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva, nemojte da podižete težak teret. Generalno bi bilo dobro da se pazite ako imate neke stare povrede leđa od ranije, pošto vam je ta tačka osetljiva.

 

BIK

POSAO: Imate mnogo energije ali nedovoljno prilika da to i pokažete. Sačekajte da prođe nepovoljna faza, biće vremena za dokazivanje. Do tada se posvetite manjim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku imate neke nedoumice i maštate o danima kada ste vodili samački život. Moguće je da vam sloboda nedostaje i da ste na neki način veoma željni promena.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa holesterolom. Povedite računa o unosu masne hrane, o unosu soli itd. Bilo bi dobro da posetite lekara radi redovnog pregleda i redovnih nalaza.

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog možete razviti dobru strategiju kako da povećate svoju zaradu. Moguće je da će vam neke ideje same doći. Iskoristite ih maksimalno.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke sumnje u vezi voljene osobe, shvatićete da se grešili. Odnos vam je jako dobar i iskreno se volite. Pred vama je period u kojem možete postati bliskiji.

ZDRAVLJE: Posetite ginekologa za svaki slučaj, pogotovo ako ste ranije imali neke probleme na tom polju. Kod muških Blizanaca danas nisu naglašeni veći zdravstveni problemi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4