Poznat je po svojoj tvrdoglavosti: Ovaj horoskopski znak je kralj hedonizma!

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti: Ovaj horoskopski znak je kralj hedonizma!

25 Jula, 2018 Off By nika

Njega zanima sve što je opipljivo. Ne zanimaju ga previše filozofski razgovori, on je više zainteresovan za ono što se sprema za večeru. Zainteresovan je za senzualne užitke u životu, dobar obrok, ukusno piće i dobru masažu.

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti i jedan od retkih načina na koje ga možete nagovoriti na nešto jeste da mu ponudite jednu od ovih njemu omiljenih stvari ili sve njih.

On je – Bik.

Njegova svrha se svodi na preživljavanje, a nakon što je to osigurano, ona postaje udobnost. Nijedan drugi znak nema udobniju zonu udobnosti. I nijedan drugi znak nije više ‘zapeo’ u svojoj zoni udobnosti više od Bika.

Budući da je njegova glavna motivacija stabilnost, često se može naći u situacijama koje su manje od optimalne, ali on ostaje tamo, jer to je ono što on poznaje. To može biti frustrirajuće za prijatelje, porodicu i partnere koji znaju da Bik može bolje.

Davanje neželjenih saveta uopšte nije dobra ideja ni za koga, a pogotovo kada je u pitanju Bik! A čak i ako ikada potraži vaš savet o nečemu, on neće previše razgovarati o tome. Znajući to možete se poštedeti mnogih frustracija kada imate posla sa Bikom.

Zašto onda ostajemo uz tu tvrdoglavu osobu? Možemo to sažeti u jednu reč, radi se o pouzdanosti. Bik će uvek biti tu za vas. On vam možda neće kupovati ekstravagantne poklone, odvesti vas na putovanje života u Italiju ili vas izvesti na ples, ali on će biti tu kada vam je potreban neko da vas pokupi s puta kada se vaš automobil pokvari.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2