Poslednji dani Urana u Ovnu donose haos pa olakšanje: Sve rane iz prošlosti konačno će prestati da bole od 16. maja 2018.

Poslednji dani Urana u Ovnu donose haos pa olakšanje: Sve rane iz prošlosti konačno će prestati da bole od 16. maja 2018.

6 Maja, 2018 Off By nika

Uran u Ovnu do 16. maja 2018: Uran pravi svoje poslednje korake znakom Ovna kako bi završio i ovu etapu svog kretanja, a koju je započeo još tamo u martu 2011. godine.

S obzirom da je dosta planeta trenutno retrogradno, a i sam Uran u poslednjim trenucima pravi kvadrat sa Plutonom, kao i Marsom iz znaka Jarca, sve nas sada vraća u prošlost. Zbog toga preispitujemo svoje odluke, šta smo učinili dobro a šta loše. Pitamo se koliko nam se život od tada promenio i ima li još nešto što možemo promeniti u ovom trenutku haosa, piše Astro portal.

 

Kako je pun Mesec u Škorpiji prošao, a koji nam je doneo jedno pročišćenje emocija koje će se ovih dana kristalizovati, tako će vam se i videokrug vaših nada i želja isto tako razjasniti, pogotovo do sledećeg mladog Meseca u znaku Bika, koji će biti samo dan pre prelaska Urana u znak Bika, 15. maja.

 

Zato iskoristite ovih još nekoliko dana za jednu potpunu retrospekciju svoga života u polsednjih nekoliko godina, jer zaista je vreme da se okrene nova stranica života, gde ćete poželeti promjene u nekoj drugoj sferi, jer ova biva završena.

 

I samo tranzitno Sunce, koje iz Bika trenutno pravi opoziciju s retrogradnim Jupiterom iz Škorpije, kao da osvetljuje one poslednje mračne tajne iz prošlosti s kojima se treba uhvatiti u koštac, i to jednom zauvek, jer vreme je da krenemo dalje.

 

Iako boravak Urana u Ovnu nije još sasvim gotov, vratiće se on ubrzo ponovo ovde, i to u razdoblju od 7. novembra 2018. do 6. marta 2019. godine te nas podsetiti na još nekoliko stvari koje smo možda zaboravili, kao i na haos koji smo zavoleli svih ovih godina. Ali tada će nas napustiti zauvek.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2