Poslednja Mesečeva četvrt u Biku: Vreme kada ne treba da donosite nagle odluke!

Poslednja Mesečeva četvrt u Biku: Vreme kada ne treba da donosite nagle odluke!

31 Jula, 2018 Off By nika

Poslednja Mesečeva četvrt u Biku najviše će uticati na Lavove i Rakove!

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u Biku, znaku ljubavi i novca, a ove godine to će se desiti krajem nedelje. Međutim, uticaj ovog aspekta ćemo osećati barem do naredne Mesečeve mene, odnosno, delimičnog pomračenja Sunca 11. avgusta.

Inače, četvrta faza Meseca, u vidu čestih promena raspoloženja, odraziće se na sve znakove, najviše na Lavove i Rakove, zato što njima upravljaju Sunce i Mesec.

 

Predstavnici petog zodijačkog znaka trebalo bi da se više oslone na intuiciju, a Rakovi da obrate pažnju na poslovno okruženje, naročito žene na rukovodećim pozicijama. Naravno, poslednja četvrt utiče i na Bikove kojima se sa konjunkcijom Urana i Meseca u astrološkoj kući ličnosti i retrogradnim Marsom u kući karijere, preporučuje da izbegavaju konflikte i rasprave sa ženama i nadređenima.

 

Četvrta mena Zamljinog satelita, u stvari, predstavlja kvadrat između Sunca (volja, svest), čiji je uticaj naglašen u Lavu (kreativnost i mladi, položaj i vlast), i Meseca (duša, podsvest), koji se ove godine, prvi put posle 84 godine, nalazi blizu planete više sile na prvim stepenima Bika. Istovremeno, obrazuje kvadrat sa planetom akcije i agresije u Vodoliji, zbog čega bi trebalo izbegavati masovne skupove i mesta na kojima može da dođe do oružanih sukoba.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3