PORUKA VENERE U BLIZANCIMA ZA SVAKI ZNAK: SVE ŠTO RIBE ZAPOČNU DO 19. MAJA IMAĆE BLISTAVU BUDUĆNOST, A OVO SE SPREMA ZA ŠKORPIJE

PORUKA VENERE U BLIZANCIMA ZA SVAKI ZNAK: SVE ŠTO RIBE ZAPOČNU DO 19. MAJA IMAĆE BLISTAVU BUDUĆNOST, A OVO SE SPREMA ZA ŠKORPIJE

28 Aprila, 2018 Off By nika

Sve što Ribe započnu do 19. maja imaće blistavu budućnost, Škorpija treba da ojača veru u život, a Rak da se distancira u ljubavi Poruka Venere u Blizancima za svaki horoskopski znak…

Ovan

 

Venera će se nalaziti u 3. kući od vašeg Sunca. Kod vas maksimalno dolazi do izražaja komunikacijska crta Venere u Blizancima. Očekuje vas mnogo komunikacije s drugim ljudima, mnogo više nego inače. Neki poljuljani odnosi bi se mogli obnoviti, ali bez većeg uspeha. Pored komunikacije vezano uz realizovanje ideja, intenziviraće se komunikacija sa svim bliskim ljudima, prijateljima, dobrim poznanicima, rođacima,komšijama.

Sada je pravo vreme da se potrudite da shvatite druge i pomognete im. Upamtite – svako od nas ima svoju priču. Da bi vas drugi razumeli, potrebno je da i vi njih razumete i ne osuđujete. U ovom periodu mnogi od vas će uživati u tračanju, što i nije tako loše, u smislu izduvnog ventila, ali pazite da ne preterate.

Mnoge očekuju zanimljiva poznanstva putem društvenih mreža i interneta. Povoljan je period za kupovinu savremenih sredstava komunikacije, kao što su mobilni telefoni, kompjuteri, lap-top uređaji, tablet uređaji, i sl.

Takođe, jako je povoljno za rešavanje sve što se tiče vašeg voznog parka, npr. kupovina novog auta, prodaja, renoviranje i adaptacija postojećeg. U slučaju da imate da sklopite neki važan ugovor, samo dobro promotrite svaku njegovu stavku, konsultujte stručno lice i sve će biti u redu. Ukoliko imate da rešavate nekakva papirološka pitanja, konačno će vam se “osmehnuti sreća”.

Bik

 

Finansije su na dnevnom redu. Niti malo čudno za vas, dragi Bikovi. Prošli period vam nije finansijski bio naklonjen, ali sada se stvari menjaju na bolje. Naime, Venera se u 2. kući od Sunca, a 2. kuća predstavlja materijalne vrednosti i novac.

Pružaju vam se sjajne prilike da rešite svoje finansijske izazove, kao i da poboljšate prihode kroz nove radne aktivnosti. Ukoliko imate poteškoća s povratom novca koji vam duguju, sada se intenzivirajte i budite uporni, urodiće plodom. Možda će biti odlaganja, ali ishod je pozitivan, to je najvažnije.

Pored toga, Venera u vašoj 2. kući nastavlja hedonističku crtu, posebno što se tiče uživanja u hrani i raznim delikatesima. Pazite na kilažu, jer ako preterate možete imati problema s unutrašnjim organima. Na ličnom planu, prolazite kroz fazu velike transformacije i iskorenjivanja svih nagomilanih, duboko potisnutih neugodnih emocija, što nije lak proces, ali u završnici donosi veliko buđenje. Nakon 19.05. bićete mnogo pozitivnija osoba, koja ima daleko definisanije ciljeve i čvršće stavove.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4