POČEO JE MESEC BLIZANACA – POGLEDAJTE KAKO ĆE NAREDNIH 30 DANA UTICATI NA VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

POČEO JE MESEC BLIZANACA – POGLEDAJTE KAKO ĆE NAREDNIH 30 DANA UTICATI NA VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT

25 Maja, 2018 Off By nika

U ovom periodu možda ćete osetiti da ste znatiželjniji nego inače i da ste otvorenijeg uma. Blizanci su najveći komunikatori i stoici, otvoreni su u izražavanju svojih namera i to na samom početku leta. Bićemo pod uticajem ne samo Sunca već i velikog vladara ovog znaka – Merkura, koji će poboljšati komunikaciju svakog horoskopskog znaka. Osećate da vam je situacija u glavi jasnija, ali budite oprezni i fokusirani. Ovaj period svako će drugačije osetiti na svojoj koži.

 

Ovan

Analitička crta Blizanaca upariće se sa vašim brzim i britkim umom i doneti vam neke dobre ideje.Imate neke dobre ideje kako da podgrejete situaciju sa nekim ko vam se sviđa, samo budite oprezni da ne napravite previše planova koje nećete moći da sprovedete so kraja.

 

Bik

Ako vam treba neki završetak, sada je vreme da ga potražite! Pod uticajem Blizanaca vaše komunikacione veštine su bolje nego ikada. Znate tačno sta trebate da kažete ne biste li rešili neki problem i u tome je vaša prednost. Iako ste skoro uvek dobronamerni, ponekad vaša tvrdoglavost može čak i vaše najbliže prijatelje da navede na pogrešan put i sada je vreme da izgladite sve nesporazume.

 

Blizanci

Najpre, srećan vam rođendan! Spremni ste za novi početak. Radoznali ste kao i uvek i spremni da pristupite životu iz novog ugla. Imate par ideja odakle biste počeli i potrudite se da sprovedete u delo makar jednu od njih.

 

Rak

Venera se odomaćila u vašem znaku i zbog toga ste fokusirani na vaše najbliže veze. Iskoristite vašu intuitivnu prirodu i radoznalu prirodu Blizanaca kako biste “provalili” kako se ljudi osećaju i šta možete da im pružite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3