POČELA JE VLADAVINA RIBE: Drage naše Ribe, spremite se za NEZABORAVAN MESEC, ispunjen ljubavlju i smehom. Nema te stvari koja vam neće polaziti za rukom i zato ćete BLISTATI!

POČELA JE VLADAVINA RIBE: Drage naše Ribe, spremite se za NEZABORAVAN MESEC, ispunjen ljubavlju i smehom. Nema te stvari koja vam neće polaziti za rukom i zato ćete BLISTATI!

19 Februara, 2020 Off By nika

Počinje VLADAVINA RIBE: Drage naše Ribe, spremite se za NEZABORAVAN MESEC, ispunjen ljubavlju i smehom. Nema te stvari koja vam neće polaziti za rukom i zato ćete BLISTATI!

 

Ribe su vodeni znak čija je vladajuća planeta Neptun. Znaku Ribe pripadaju osobe koje su rođene u periodu između 19. februara i 20. marta. Dakle, danas počinje vladavina Ribe i imamo jako lepe vesti za vas.

 

Ono što vam možemo reći je da budete spremne za jedan nezaboravan mesec. Period koji je pred vama biće ispunjen samo lepim dešavanjima, ljubavlju i smehom. Jednostavno, nema te stvari koje vam neće prolaziti za rukom i nizaćete brojne uspehe bilo šta da uradite.

 

Najbolja reč koja opisuje pripadnike ovog znaka je razumevanje. Ribe su veoma razumne, druželjubive i osećajne. Ribe su uvek spremne da daju sebe u bilo kakvom emotivnom odnosu i one žive za to da budu nečija podrška. Vladajuća planeta Riba je Neptun i ona upravlja snovima, psihom i kreativnošću.

 

Zato za Ribe možemo reći da su veoma intuitivne i kreativne i u životu se vrlo često bave umetnošću. U srcu svake Ribe leži ogromna dobrota i razumevanje za sve ljude. Što se tiče ljubavi, možemo reći da su Ribe nepopravljivi romantici, one su odane i nežne i umeju zaista bezuslovno da vole.

 

Takođe, nežne Ribe mogu biti najbolji prijatelj koga ste ikada sreli. One su u svakom odnosu posvećene i umeju da potrebe drugih ljudi stave ispred svojih. Zato slobodno možemo reći da su Ribe posebne. I upravo zbog svega toga sve Ribe zaslužuju da u periodu svoje vladavine budu zaista srećne i zadovoljne.

 

Što se tiče ljubavi, Ribe nisu sklone kratkotrajnim vezama, tako da u ovom periodu sve veze koje budete započeli biće sigurno na duge staze. Slobodne Ribe mogu da očekuju da će zaista sresti svoju srodnu dušu. Zauzetim Ribama možemo poručiti da ih čeka mesec neverovatne ljubavi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2