PERIOD za LJUBAV, TAJNE VEZE i SUSRETE : Šta nam DONOSI ulazak VENERE u znak VAGE

PERIOD za LJUBAV, TAJNE VEZE i SUSRETE : Šta nam DONOSI ulazak VENERE u znak VAGE

19 Oktobra, 2017 Off By nika

Pazite da ne uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije potpuno iskrena prema vama!

Venera i Merkur, planete ljubavi i novca,komunikacijaibiznisa,ojačalesusvojepozicije,ulaskomuVagu, a taj trend se nastavlja prelaskom Merkura u Škorpiju(17.oktobra). Tranzit ovih planeta preko zodijačkih znakova partnerstva, novca i strasti, osim fizičkog prolepšavanja i poboljšanja finansijske situacije, donosi i ljubavni zanos i uzbuđenja na emotivnom planu. Venera ostaje u sedmom zodijačkom znaku do 7. novembra kada ulazi u Škorpiju, a Merkur do 5. novembra kada ulazi u znak Strelca.

Planeta ljubavi i novca obrazuje polusekstil sa Merkurom i Jupiterom (koji su u konjunkciji), što donosi uvećanje prihoda. Ali, inkonjunkcija s Neptunom, simbolom romantike, mašte, umetničke inspiracije, ali i obmana, upozorava da možete lako postati meta iskusne zavodnice, ako ste muškarac.

Takođe, postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu s nekim ko nije u potpunosti iskren prema vama. Inače, izbegavajte nepotrebne troškove i pazite kome pozajmljujete novac. Žene će narednih dana više trošiti na garderobu i nakit, a muškarci će poklanjati seksi donji veš. Pazite samo da ne pobrkate poklone!

Ovan

Pozicija Venere, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Posle 22. oktobra, pridružuće joj se i vaš vladalac Mars, kao i Sunce, pa je moguć strastveni susret sa umetnikom. Osim toga, aspekti Merkura, simbola biznisa, posle 17. oktobra, doneće vam nove poslovne aranžmane.

Bik

Vaš vladalac Venera u šestom astrološkom polju donosi vam uvećanje zarade, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Posle 17. oktobra, moguć susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, a oko 19. oktobra, u vreme punog Meseca, moguć početak tajne romanse s nekim koga poznajete preko posla.

Blizanci

Sa Venerom u kući ljubavi vaš emotivni život postaje uzbudljiviji, tako da već početkom perioda, preko neke društvene mreže možete da upoznate mlađu osobu. Zbog ojačane pozicije vašeg vladaoca Merkura, posle 17. oktobra, očekuje vas potpisivanje unosnog ugovora i isplativ posao na duže staze.

Rak

Sa Venerom u polju kreativnosti, umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku mogu da očekuju priliv novca. Posle 17. oktobra, čuvajte se skandala ako ste zbog posla prisutni u javnosti. U vreme punog Meseca, oko 19. oktobra, izbegavajte rasprave sa nadređenima i nepotrebne troškove.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3