Ovu damu Zodijaka zovu ZENA ZMAJ jer ne dozvoljava NIKOME da joj naredjuje!

Ovu damu Zodijaka zovu ZENA ZMAJ jer ne dozvoljava NIKOME da joj naredjuje!

15 Jula, 2018 Off By nika

Mi ćemo vam predstaviti žene iz ugla zvezda, neke osnovne karakteristike koje predstavljaju glavne odlike ženske prirode, ali koje se prepoznaju kroz pripadnost ili obeležja određenog astrološkog sazvežđa.

ŽENA OVAN

 

Ona ima odlučan karakter, voli sve što je čisto, jasno, precizno. Brzo i aktivno reaguje na sve što se događa. Brige je obuzimaju samo trenutno, ali ne ostavljaju neke duboke tragove. Ne podleže lako talasima obeshrabrenja i pesimizma. Obdarena je samopouzdanjem. Hrabra je i preduzimljiva. U stanju je da ide korak po korak da bi ostvarila životne ciljeve.

 

Njen entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodi sve teškoće. Često pokreće inicijativu i kad se nađe na raskršću dva puta, brzo se odlučuje. Prihvata izazove i rizike, neretko pokazuje odustvo stila.

 

Ne podnosi komplikovane situacije. Ne voli ljude koji nalaze zadovoljstvo u konfuznim pričama i događajima. Ponaša se nonšalantno i direktno.  Njen karakter ima veliki uticaj i na ponašanje u ljubavi. Ona se nikako ne može svrstati u red žena – robinja. Suviše je nezavisna da bi mogla podneti da je neko stavi u “kavez”, pa makar i zlatni. Traži uzajamno poverenje, koje će obezbediti život udvoje bez scena i sumnji. Ljubomorna je i to pokazuje.

 

Zahteva jasne odgovore na pitanja.  Ako je partner prevari, osetiće da joj je ponos povređen i sigurno neće lako preći preko toga. Za nju je idealan muskarac, onaj koji ima jak karakter. U ljubavi kao i u životu traži punu angažovanost. Ona daje sve ili ništa. Ponekad je beskrajno plemenita, a ponekad pokazuje znake egoizma: prvo misli na sebe, pa tek onda na druge. Ne voli laži i obmane…

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5