Ovom znaku stiže DOBRA FINANSIJSKA NAGRADA, a evo ko će PROMENITI POSAO!

Ovom znaku stiže DOBRA FINANSIJSKA NAGRADA, a evo ko će PROMENITI POSAO!

26 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

Nema razloga da bilo šta menjate kod drugih, jedino vas vuče želja da menjate sebe. Vi ste uvek odgovorni za sve, pa ćete svaki posao da podignete na noge. Uloženi trud i energija će se pre svega finansijski isplatiti a to jeste cilj.

Kako vam se popravlja kvalitet života tako vam raste i bolji odnos u kući sa partnerom. Ovan koji je sam moraće više da se potrudi oko jedne osobe iz znaka Ribe koja ga preterano muči svojim mističnim ponašanjem.

Zdravstveno ste dobro. Ne volite kritiku koja vas nervira.

BIK

Spremni ste na težak i mukotrpan rad kako bi vam bilo bolje u životu. Želite sebi, pre svega, da obezbedite udoban i hedonistički stil života. Niste žrtva i to ne volite biti. Finansije su vam osnova svega pa ćete pored sebe uključiti još ljudi koji mogu biti deo vašeg uspešno-poslovnog tima.

Ako je vaš status usamljenički, verovatno ste u potrazi za zgodnom ljubavnom prilikom. Neko je zainteresovan za Vas. Možda neka Škorpija ili Vaga.

Morate da obratite pažnju na zdravlje, bolovi u predelu ramena, ruku.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur u Ovnu a to je dvanaesto polje, pa vam je savet da sebe obuzdate kada je trošenje u pitanju. Imaćete potrebu da se previše opustite i krenete nekim svojim putem zabave. Mnogo je onih koji vam ne veruju previše kada ste neozbiljni ili šaljivi. Zapravo vi ste samo originalni, želite na jedan šarmantan način da podignete rejtig svog poslovanja. U nadi da ćete uspeti…

Emotivni život vam je dobar, bez većih trzavica i problema. Kao što smo već rekli, koliko para toliko ljubavi a i zdravlja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4