Ovog leta zabranjene ljubavi vrebaju, stare se ponovo vraćaju, brak je na pomolu!

Ovog leta zabranjene ljubavi vrebaju, stare se ponovo vraćaju, brak je na pomolu!

26 Maja, 2018 Off By nika

Jarac će ovog leta imati mnogo strastvenih susreta, Ovan će imati vrlo uzbudljivo leto dok će Ribe biti preplavljene emocijama!

Ovan

Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. septembra, što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljivo leto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog leta, ali pazite – ne verujte svakome. Početkom avgusta, moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete. Odlično ćete se osećati ovog leta, zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom avgusta saznaćete važne vesti.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Lav, Strelac, Vodolija

Zaobiđite: Rakove, Jarčeve, Ribe

 

Bik

Ovog leta vas čeka sve ono u čemu najviše uživate – lagani odmor. Ako ste u vezi, jun će biti odličan za napredak vaše veze i zajednička uživanja. To je, takođe, i odlično vreme ako želite svoju drugu polovinu da predstavite roditeljima ili je čak povedete na porodično druženje. Ako niste u vezi, pažnju će vam privući osoba iz komšiluka. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost u nekoga s kim ste već neko vreme prijatelj. Budite otvoreni prema mogućnostima.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Devica, Riba, Škorpija, Jarac

Zaobiđite: Lava, Vodoliju, Ovna

 

Blizanci

Celog leta ćete imati nultu toleranciju na gluposti, dominantne partnere i lažne priče i izvinjenja. To će vas lišiti svih drama u ljubavnim odnosima. Bićete u zavodljivom raspoloženju do 21. juna. U avgustu su moguća previranja i nesporazumi u odnosima. Ali, jahaćete na romantičnom talasu do kraja jula, nakon čega će se i strasti malo smiriti, a odnos uozbiljiti.

 

Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Vaga, Vodolija, Ovan, Strelac

Zaobiđite: Devicu, Ribe, Bika

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4