Ovo su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu: Bik i Blizanac ignorišu, a Rak i Lav preuveličavaju probleme

Ovo su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu: Bik i Blizanac ignorišu, a Rak i Lav preuveličavaju probleme

22 Januara, 2018 Off By nika

Ovo su najgore ljubavne kombinacije prema horoskopu .Saznajte sa kim niste kompatibilni. Iako uspeh veze najviše zavisi od truda, spoj nekih znakova poput Lava i Blizanaca, Strelca i Bika, Vage i Škorpije je uz svu moguću volju osuđen na stalne borbe.

Ovnu ne odgovaraju Blizanci, Ribe i Device

Pripadnici ovog znaka uvek su otvoreni za ljubav i nova iskustva, a često zbog brzopletog stava uleću u ljubavne veze pre nego što dobro upoznaju partnera. Ne vole ljude koji glume i preterano kukaju te ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup. Najgoru ljubavnu vezu čine sa Ribama, koje su za njih presentimentalne, sa Blizancima jer će se odnos svesti na stalne svađe i sa Devicama koje su previše komplikovane za njih.

 

Bik se loše slaže s Ovnom, Strelčevima i Blizancima

Pripadnicima ovog znaka vlada Venera koja ih čini odličnim “materijalom” za vezu, no oni to zaista postaju tek uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera. Odbijaju ih tračare i oni koji se previše petljaju u tuđe živote. Najgoru ljubavnu kombinaciju čine sa Strelčevima, koji se za njih ponašaju previše slobodnjački i nezavisno. Loš odabir su i Blizanci, koji su previše nemirni kao i Ovnovi s kojima će se zbog slične snažne volje stalno prepirati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5