Ovo su DANI SREĆE u 2018.godini: Škorpije neka se spreme za životnu promenu, a OVAJ znak čeka radost

Ovo su DANI SREĆE u 2018.godini: Škorpije neka se spreme za životnu promenu, a OVAJ znak čeka radost

1 Januara, 2018 Off By nika

Zvezde kažu da će svaki znak Zodijaka u godini pred nama proći kroz srećna razdoblja jer planete blagostanja Jupiter i Venera donose najviše sreće, a njihov uticaj će osetiti svi znakovi.

OVAN

Vaš put prema sreći su avantura, uzbuđenje i akcija. Bežite od rutine, od situacija i osoba koji vas čine skučenim. Saturn će vam doneti nove i odgovornije uloge, možda i promenu na poslu, biće tu dosta obaveza s kojima ćete morati izaći na kraj i zato je važno da ne zaboravite na sebe, na sve ono što vam pričinjava užitak i zadovoljstvo.

Pustite li iz svog života sve ono za šta se tako grčevito držite, a što je izgubilo rok trajanja, osetićete veliko oslobođenje. Pozicija Jupitera mogla bi vam doneti dobitke od drugih, usrećiti vas strastvenom pustolovinom, ali optimizam vas preplavljuje ulaskom Jupitera u znak Strelca tokom novembra, najavljujući jednogodišnji ciklus obilja i rasta.

 

Najsrećnija razdoblja:

6. 3. – 17. 3. Merkur i Venera u vašem znaku uneće mnogo novih sadržaja u vaš život. Spremni ste isprobati nešto novo, kako u ljubavi, tako i u poslu.

16. 4. – 30. 4. Merkur naglašava vašu snalažljivost i komunikativnost. Usrećuju vas druženja, putovanja, prijatelji i nove poslovne mogućnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6