Ovo muškarca tera da IZLUDI : Momci priznali najiskrenije evo koje ih stvari najviše privlače na ženi!

Ovo muškarca tera da IZLUDI : Momci priznali najiskrenije evo koje ih stvari najviše privlače na ženi!

14 Avgusta, 2017 Off By nika

Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled privlači. Međutim, nakon što dobro odmere ženu od glave do pete, jači pol počinje da zapaža i njene karakterne osobine. Kako su pokazala brojna istraživanja, muškarci na nežnijem polu vole lep osmeh, zavodljiv pogled, ali i pamet.

Osmeh

Brojna istraživanja pokazala su da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Oni smatraju da osmehom žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmeh je uvek seksi!

Zna da sluša

Žena koja pažljivo sluša svoga sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje pokazalo je da mnogi muškarci upravo to primećuju na ženi.

“Neopisivo je seksi kada imaš utisak da je sva njena pažnja usmerena prema tebi”, rekao je jedan od ispitanika.

Smisao za humor

Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmeje, pa tako i muškarci. Upravo zato njima su privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za seksi raspoloženje.

Šala na sopstveni račun

“Nema ništa ružnije od žene koja ne zna da se šali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično”, rekao je jedan od ispitanika u nedavno sprovedenom britanskom istraživanju. Kad se žena šali na sopstveni račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2