Ovo je verovatno najlepša ljubavna priča koju ste ikada čuli: Aleksandra i Nemanja zajedno su bili u inkubatoru, a dve decenije kasnije sudbina ih je ponovo spojila…

Ovo je verovatno najlepša ljubavna priča koju ste ikada čuli: Aleksandra i Nemanja zajedno su bili u inkubatoru, a dve decenije kasnije sudbina ih je ponovo spojila…

25 Oktobra, 2017 Off By nika

„Pitali smo jedno drugo za horoskopski znak. “Lav!”, kažem ja. On govori isto. Vadimo lične karte. Saznajemo da smo rođeni istog dana!”

Da je život najdivnije čudo potvrđuje desetogodišnja ljubav između Aleksandre Lukić i Nemanje Đurovića! Oni su rođeni istog dana, 31. jula 1984. godine, u GAK “Višegradska”. Tamo su zajedno proveli nekoliko dana u inkubatorima, a onda se razdvojili kako bi porasli da bi ih život ponovo spojio pre deset godina! Nemanja je rođen u 11,30 časova, a Aleksanda u 18,15! Zbog male težine završili su u inkubatorima.

 

Iako ih je sudbina odvela na različite strane, ponovo su se videli 1. decembra 2007. godine! Nemanja je tada bio drug dečka Aleksandrine drugarice.

 

– Nas dve smo bile zajedno kod mene u stanu na Miljakovcu, a njih dvojica na Medakoviću. Želeli smo da iznenadimo dečka moje drugarice i banemo tamo. Sve pare dale smo na taksi. Na prvi pogled Nemanja mi se nije dopao. Još nisam znala da je on ta beba koja je bila sa mnom u inkubatoru. Mnogo se zezao. Delovao je neozbiljno. Mislila sam:”Šta je ovo? Kakav je ovo dečko?” Otišla sam odatle bez ikakve pomisli da se ikada više javim Nemanji – priča Aleksandra za “Alo!” i dodaje da su ona i njen Nemanja vrlo slični. Imaju slična interesovanja, ali istu pasiju a to su putovanja.

 

– Obožavamo putovanja. Uživamo kada smo na nekom putu. Sada će nam desetogodišnjica veze i potajno se nadamo da će nas porodice iznenaditi nekom dobrom destinacijom – kroz osmeh priča Aleksandra.

Stranice: 1 2