Ovo je muškarac koga želite: 12 znakova da ćete sa njim imati erupciju strasti!

Ovo je muškarac koga želite: 12 znakova da ćete sa njim imati erupciju strasti!

7 Septembra, 2017 Off By nika

Šta čekate? Ako imate sve ovo sa njim, možemo samo da potvrdimo da ćete sa njim imati nezaboravne trenutke.

Ovo je frajer koga želite!

Voli da eksperimentiše sa hranom

Proždrljivi tipovi neće se lako zasititi ni pod čaršavima. Znate kako kažu – put do ženskog orgazma je kroz njegov želudac. To kažu, zar ne?

Uvek ostavi napojnicu

Ako je velikodušan u restoranu, velikodušan je i u krevetu. Drugim rečima, što su njegove napojnice manje, to biste trebali biti udaljeniji od njega u trenutku kad vam bude tražio broj.

Pita vas za mišljenje… i stvarno ga sluša

Ne moramo previše objašnjavati. Ako mu je stalo do vaših želja i mišljenja, ništa se neće promeniti ni u spavaćoj sobi, Ili kuhinji, Ili u kancelariju, Ili pod tušem. Je li još nekome vruće?

Zna da pleše

Frajeri koji znaju pratiti ritam na plesnom podijumu, to odlično rade i u krevetu. Bonus bodovi za plesače koji plešu s decom na venčanjima. Nema veze sa seksom, ali je jednostavno neodoljivo.

Često vas dira

Ako jedva uspevate da ga naterate da vas uhvati za ruku, možete zaboraviti na dobru avanturu sa struka na dolje.

Fleksibilan je

Ne fizički (iako ni to nije naodmet), već ne stoji iza čvrstih i nepromenjivih navika. Dobar seks zahteva improvizaciju. Neki ljudi vole određene stvari, a neki nešto potpuno suprotno od njih. Ne želite robota kom će se srušiti sistem onog trenutka kad isprobate nešto što nije sačuvano u njegovom programu. Želite frajera koji će biti spontan i učiniti ono što se u tom trenutku čini prigodnim.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2