OVNOVIMA je potrebna PAŽNJA, dok ćete LAVA osvojiti KOMPLIMENTIMA

OVNOVIMA je potrebna PAŽNJA, dok ćete LAVA osvojiti KOMPLIMENTIMA

21 Oktobra, 2017 Off By nika

 

Ovan

Oni koji žude za pažnjom će zahtevati vašu punu posvećenost. Ako ih zanemarite, vi ćete ih izgubiti. Ako osećate ljubav, oni će pustiti da mislite da ste ih osvojili. Vole da budu u centru pažnje, i vaše i vaših prijatelja, tako da ne bi trebalo da propustite priliku da im pružite pažnju. Oni će vas nagraditi u spavaćoj sobi. Ako se zanesete i ne posvećujete im previše pažnje, nemojte se iznenaditi ako vas  Ovan zameni sa nekim drugim ko će, za razliku od vas, provoditi više vremena sa njima.

Bik

Bikovi su veliki ljubavnici, oni su najzadovoljniji kada njihovi partneri uživaju. Oni nisu sebični i nagradiće vas za vaš trud, naročito ako to uključuje ukusne i raskošne večere. Jedina stvar koja može da ih omete u pokazivanju svoje ljubavne sposobnosti je averzija prema spavanju u tuđim krevetima. Dakle, igrajte na sigurno, u početku neka vaš partner bude vaš domaćin.

Blizanci

Tendencija da nose provokativnu odeću, tipična je za Blizance i možete da mislite da su oni strastveni ljudi kojima je seks veoma važan. Ali, kada ih upoznate bolje, shvatićete koliko ste u pravu. Obožavaju flert, nagoveštaj moguće atrakcije i ideju romantike, ali u stvarnosti, oni nisu mnogo privlačni u seksu. To je paradoks, ali oni teško mogu biti verni. Najčešći razlog za to je da se osećaju dosadno. Najbolji način da zadržite Blizanca treba da budete tajanstveni i interesantni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4