Ovnovi da se čuvaju lažnih obećanja,Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

Ovnovi da se čuvaju lažnih obećanja,Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

24 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Čuvajte se prevelikih očekivanja ili lažnih obećanja. Nije povoljan dan za saradnju sa Škorpijom. Izbegavajte komunikaciju sa ljudima u koje nemate dovoljno poverenja i sa kojima je ranije bilo problema.

LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Početak nove veze će vas ispuniti lepim emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kao i problemi sa vidom. Osetljivi ste tokom današnjeg dana i lako zapadate u bolna stanja, pa vas može mučiti i zubobolja ili neki slični problemi.

 

BIK

POSAO: Polako prevazilazite neke profesionalne poteškoće koje su vas u prethodnom periodu zadesile.Osećate veliko olakšanje jer ste uspeli da se pomaknete sa tačke na kojoj ste dugo stajali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan ukoliko imate vezu na daljinu. Moguće je da ćete uskoro otići na putovanje koje će biti veoma romantično. Ako ste slobodni, udvara vam se Rak.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati i neka doza uznemirenosti. Imate višak energije koji vam na neki način stvara probleme. Potreban vam je neki vid fizičke aktivnosti kako bi se rasteretili.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete preko svojih kolega i saradnika doći do nekih veoma interesantnih informacija. Pred vama je faza u kojoj možete postići nove, korisne poslovne promene.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti rođena u znaku Ovna. Lepa dešavanja Vas očekuju! Ako već imate partnera između vas dvoje se bude nove, jake strasti.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za bilo kakve probleme! Osećate se sasvim dobro i odlično ste raspoloženi. Prija vam da budete aktivni i što više u pokretu i kontaktu sa ljudima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4