Ovih 7 horoskopskih znakova su TEŠKI kao crna zemlja, a dobri su da ih MAŽEŠ NA HLEB

Ovih 7 horoskopskih znakova su TEŠKI kao crna zemlja, a dobri su da ih MAŽEŠ NA HLEB

30 Aprila, 2018 Off By nika

Imati čvrste stavove, biti samouveren, znati šta želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada preteramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba.

Šta nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje svog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe veruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju preterano osećanja ni mišljenje drugih, loše komuniciraju…

Koji to horoskopski znaci nose oznaku “teške kategorije”?

 

1. Vodolija

Čovek bi pomislio da će s Vodolijama, zato što su tako liberalni i otvorenog uma pa prihvataju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Nažalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim ko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodolije nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumevanja za njih i budu svesni njihove osetljivosti. Vodolija neće razgovarati o tome šta je muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig šta joj je, njena osećanja tretiraš kao najvažnije. S Vodolijom je teško znati na čemu si, voli li te ili joj ideš na živce.

 

2. Ovan

Ovnovi su zabavni – dok ih poštuješ kao vođe i udovoljavaš njihovim zahtevima. Ne mare previše za tuđe mišljenje i retko razmišljaju o posledicama svojeg ponašanja. Dok god ti ne smeta da uvek grešiš jer je Ovan uvek u pravu, fino ćeš se slagati s ovim zodijačkim znakom. S druge strane, ako ne voliš okršaje, rizike i dvostruka pravila, imaćeš s Ovnom dosta problema. Zahtevni su partneri i doslovno nemaju strpljenja. Teško će priznati da su pogrešili, radije će stvar odignorisati i praviti se da se nije ni dogodila. Ako imaš neki problem s Ovnom, zaboravi da ćeš to rešiti razgovorom, oni imaju pametnija posla od sedenja i razgovaranja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3