Ovi znakovi započinju nove ljubavne veze! Blizanci su skloni upalama, Rakove muči glavobolja.

Ovi znakovi započinju nove ljubavne veze! Blizanci su skloni upalama, Rakove muči glavobolja.

19 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama jer vam je to trenutno prioritet. Želite da napredujete i ambiciozni ste u velikoj meri. Vaši nadređeni cene vaš trud i zalaganje.

LJUBAV: Možete da očekujete velike i važne promene na polju ljubavi! Ništa više neće biti isto. Ukoliko ste u vezi o voljenoj osobi ćete otkriti neke istine koje je skrivala od vas ranije.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor. Tokom današnjeg dana lako može doći do novih zdravstvenih problema i smetnji pa je važno da budete veoma oprezni i da se čuvate.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete manje nesuglasice u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete manje tvrdoglavi. Ipak je fleksibilnost jako važna u svim pregovorima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku pred vama je veoma zanimljiv dan. Generalno vam je povoljna faza za flert i nova poznanstva sada naglašena.

ZDRAVLJE: Menjajte navike vezane za ishranu. Potrudite se da poradite na tome da regulišete telesnu težinu. Posavetujte se sa nutricionistom i ostalim stručnjacima po tom pitanju…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4