Ovi ZNAKOVI u horoskopu se NE PODNOSE : LAVU na ŽIVCE idu RAKOVI,a RIBE ne mogu da PODNESU VODOLIJE!

Ovi ZNAKOVI u horoskopu se NE PODNOSE : LAVU na ŽIVCE idu RAKOVI,a RIBE ne mogu da PODNESU VODOLIJE!

30 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Tvrdoglavi,ambiciozni i dinamični,Ovnovi su rođene vođe a ne sledbenici.Međutim,neosetljivi su za potrebe drugih.Poštuju samo one koji ih podržavaju,slede i priznaju za vođu.U prijateljstvu uglavnom gledaju sebe,pa ako su u prilici između prijatelja i položaja,uvek se odlučuju za-položaj. Ukoliko im se neko obrati za pomoć,neće ga odmah odbiti nego će obećati da će sve uraditi kako bi se napravili važni. Posle nekog vremena,reći će da su sve pokušali,ali da su,nažalost,iskrsle nepremostive prepreke,pa da nisu u mogućnosti da pomognu.

 

Ovaj znak je vrlo realan i čvrsto stoji na zemlji i najviše ga uznemirava Riba jer ima jaku intuiciju i od nje je nemoguće puno toga sakriti. Osim toga, Ribe su pomalo u svojem svetu i kod njih nema određenih pravila, a to je u totalnoj suprotnosti s Ovnom. 

 

Bik

Saosećajni i puni razumevanja, bikovi su vrlo odani prijatelji.Međutim,škrtost po kojoj su poznati,može da utiče na njihova prijateljstva.Takodje su i podmitljivi,i uvek će dati prednost finansijama i materijalnoj sigurnosti,čak i kada je reč o porodici. Kada im se za pomoć obrati čovjek u nevolji dobro će razmisliti da li ta usluga na neki način ugrožava njihovu egzistenciju.Čak i ako pomognu,kalkuliraju sa tom osobom uslugom,sagledavajući kako bi se njome okoristili u budućnosti.

Njemu društvo Ovna najmanje odgovara od svih znakova zodijaka. Ovan je nametljiv i ekspolozivan te je u stanju brže doći do cilja od Bika.

 

Blizanci

Iako su osjećajni,senzitivni i komunikativni,Blizanci ne mogu duboko voljeti bliske osobe,pa ni prijatelje.Osim toga,ne postojani su i neodgovorni,što niko ne cijeni.Blizanci nisu osobe od povjerenja,te su skloni da često iznevjere prijatelje.Čovjeku u nevolji rado će obećati pomoć,ali neće precizirati datum.Glume susjećajne i vješto izbjegavaju tu osobu sve dok je u nevolji.

Poznati su po svojoj nestrpljivosti i lošoj organizaciji pa se najgore osjećaju u društvu Bika koji je vrlo strpljiv i smiren, a do cilja dolazi polako i planski……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4