OVE žene su NEUHVATLJIVE ,ne ULAZE u veze LAKO i BRZO, a i kada “napokon reše” – teško ih je ZADRŽATI kraj sebe JER ŽELE da budu SAMOSTALNE i “SVOJE”.

OVE žene su NEUHVATLJIVE ,ne ULAZE u veze LAKO i BRZO, a i kada “napokon reše” – teško ih je ZADRŽATI kraj sebe JER ŽELE da budu SAMOSTALNE i “SVOJE”.

31 Oktobra, 2017 Off By nika

Ne, ne želimo da ubijemo leptiriće u Vašem stomaku, već samo da ukažemo na neke horoskopske znakove oko kojih se treba potruditi malo više…

 

OVAN

Ona uvek želi da bude u pravu i sve će učiniti da Vam objasni zašto mora da bude baš onako kako ona kaže. Ove žene ne ulaze u veze lako i brzo, a i kada “napokon reše” – teško ih je zadržati kraj sebe jer im je od ljubavi i pažnje, mnogo važnije da budu samostalne i “svoje”. zato, ne gušite njihovu slobodu, ne zahtevajte da budete potpuno deo “njihovog sveta”, ukoliko želite da žena Ovan ostane uz Vas.

 

BLIZANCI

 Ove žene se ne zaljubljuju lako je im je intelekt muškarca mnogo bitniji od njegovog izgleda. Takođe, treba im mnooogo vremena dok shvate da je pred njima neko vredan pažnje. Ona želi da muškarac može da joj parira u svemu, imajte to na umu kada joj se udvarate.
Morate biti elokventni, načitani, da se razumete u savremenu tehniku, da volite da se doopisujete, i da uživate u duuugum telefonskim razgovorima. I još jedan savet: ove žene često deluju nezrelo, ali zapravo dobro znaju šta rade i zbog čega.

LAV

Ova dama sa manirima princeze, zahteva da se baš tako svi ponašaju prema njoj. Ona zaista deluje glamurozno, skupoceno, kao “retka zverka”, pa joj se i obraćajte kako zaslužuje, ako želite vam ova “maca” prede u krilu. Naizgled staložena, ova žena “gori iznutra”, ali će tu vatru videti samo oni koje ona adabere.

 

Ponosna je i drži do sebe, zato nikada nemojte da je uvredite ili omalovažite, to ne prašta. Ukoliko želite da je osvojite morate da joj ugađate, da joj laskate i da joj otvoreno date do znanja da je centar Vašeg sveta.

DEVICA

Žena perfekcionista će primetit svaki detalj kod Vas – i dobar i loš. Ona ne pada na poklone i glamurozne stvari. Njoj je bitno čime se bavite, kakvi su Vam maniri, i na osnovu toga donosi odlukud a li ste vredni njene pažnje ili ne. Ne podnosi lažljive i nestabilne osobe. Zato, pokažite da ste pravi muškarac, koji je sposoban da joj ulepša dan, a možda i ceo život.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2